HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Χάρης Τζαμακλής, Γιώργος Νταντάμης και Σύριζα. Μία αθέατη συνεργασία;

Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως στις εκλογές του 2015 στο γραφείο του Γιώργου Νταντάμη σταυρώνονταν ψηφοδέλτια του Χάρη Τζαμακλή. Αληθεύει αυτό άραγε;

Σήμερα όμως, 3 χρόνια μετά, φαίνεται πως ο βουλευτής του Σύριζα «ξεπληρώνει τη χάρη» και στηρίζει έμπρακτα τον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης. Δεν είναι τυχαίο πως πλειάδα στελεχών του κυβερνώντος κόμματος είναι κοντά στον Γιώργο, είτε ως υποψήφιοι (Λιανός, Κωστόπουλος, ετοιμάζεται Νταρλαγιάννη κλπ) είτε ως στελέχη που τον στηρίζουν (πάνω από 15 πρόσωπα).


Επίσης οι άνθρωποι του στηρίζουν για περιφερειακό σύμβουλο τον Κώστα Μανιάτη, επίσης πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν επιφανές στέλεχος του Σύριζα.

Μέχρι τώρα οι τόνοι κρατούνται χαμηλοί και ο υποψήφιος Δήμαρχος αποφεύγει να κυκλοφορεί πολύ με τους συριζαίους. Παίρνει κυρίως μαζί του πρόσωπα από τον χώρο της ΝΔ (Πόλυς Παπαγεωργίου, Σωτηρία Ουσταμπασίδου), στην προσπάθειά του να αποτελέσει μία εναλλακτική επιλογή για τους ψηφοφόρους της ΝΔ.

Έτσι λοιπόν ένας κεντροαριστερός, πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, με την ουσιαστική στήριξη του Σύριζα προσπαθεί να πείσει τους δεξιούς ότι είναι υπερκομματικός. Θα τα καταφέρει;

Ή μήπως θα... "καεί" απο την προαναφερόμενη "στήριξη"... Ποιο είναι το ζητούμενο λοιπόν;
Να το εκλέξουν Δήμαρχο ή... να τον "κάψουν";


Ρωτάει ο
Τόλης Σφήνας




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια