HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θα τα καταφέρεις τελικά ρε Λιακόπουλε με όλους τους πρωτάρηδες που έχεις μαζέψει γύρω σου;

Καθημερινά ακούω και διαβάζω ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ένθεν και ένθεν, αλλά σαν και αυτούς του Θανάση Λιακόπουλου δεν υπάρχουν.

Η απόφασή του να ποντάρει αποκλειστικά σε πρωτάρηδες υποψηφίους είναι πρωτόγνωρη και περίεργη. Μέχρι τώρα έχει ανακοινώσει περίπου 10 ονόματα, και όλοι τους είναι καινούριοι, χωρίς εμπειρία στα κοινά και με μέσο όρο ηλικίας τα 40 χρόνια.

Από την άλλη έχεις τον Χιονίδη με 25 (και βάλε) μπαρουτοκαπνισμένους και έμπειρους υποψήφιους. Ο Κουκοδήμος πάλι, την είδε αλλιώς. Έχει και νέο αίμα (δε λέω) αλλά έχει και του κωλοπετσομένους έμπειρους πολιτικούς. Τα ίδια και ο Νταντάμης. Και νέα πρόσωπα, αλλά και παλιούς (βλέπε Κυριακίδης, Λιανός κ.λ.π.)

Και ξαναρωτάω φίλε Θανάση. Αρκεί μονάχα η δική σου εμπειρία; Θέλει ο κόσμος τόσα νέα πρόσωπα; Γιατί εδώ που τα λέμε, όλοι «θέλουμε νέους στην πολιτική», αλλά όταν φτάνει η ώρα των εκλογών συνήθως πάλι στους παλιούς στηρίζονται (και πολιτική και ψηφοφόροι).

Λες να τα καταφέρεις Λιακόπουλε ν’ αλλάξεις την Κατερίνη (και ποιος ξέρει; Ίσως και την Ελλάδα) μετά από τόσα χρόνια κρίσης; Το ‘χεις βρε αδερφέ ή δεν το ‘χεις; Ή μήπως τελικά θα μείνεις μα τα καλά λόγια ως νεαρός υποψήφιος Δήμαρχος;

Περιμένω απάντηση Θανάση…


Ρωτάει ο
Τόλης Σφήνας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια