HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


O Βαγγέλης Γερολιόλιος κήρυξε επίσημα και πανηγυρικά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου στον Δήμο Δίου-Ολύμπου!!! (φωτο+βίντεο)

Αυτό που περιγράφει ο τίτλος έκανε ουσιαστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Δίου-Ολύμπου κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος σ’ ένα κατάμεστο θεατράκι που βρίσκεται στο πάρκο του Λιτοχώρου.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες αλλά και στο βίντεο που ακολουθούν ο κ. Γερολιόςλιος κατάφερε να δώσει έναν δυνατό παλμό στο ακροατήριο ώστε στο τέλος της ομιλίας του να καταχειροκροτηθεί. Με άλλα λόγια ο χθεσινοβραδινός του λόγος, όχι μόνο έπεισε, αλλά έδωσε και απαντήσεις, και ελπίδα στο ακροατήριο του.

Σημαντική λεπτομέρεια ήταν τα πάρα πολλά πολιτικά στελέχη που παραβρέθηκαν εχθές στην ομιλία του κ. Γερολιόλιου, και τα οποία προέρχονται από διαφορετικές πολιτικές τάσεις. Με άλλα λόγιο, ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος κατάφερε να πείσει για τις προθέσεις του για τον τόπο, αλλά και να ενώσει παράλληλα τον κόσμο.

Αδιάψευστος μάρτυρας, είναι το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί, όπως επίσης και το βίντεο. Εκεί θα δείτε μόνοι σας τι πραγματικά έγινε εχθές το βράδυ στην ομιλία του κ. Βαγγέλη Γερολιόλιου, αλλά και να βγάλετε ακόμη περισσότερα συμπεράσματα για το τι πρόκειται να γίνει στη συνέχεια στον Δήμο Δίου-Ολύμπου.

Ο κ. Γερολιόλιος λοιπόν, όπως περιγράφει και ο τίτλος του άρθρου, έδωσε τον έναυσμα της προεκλογικής περιόδου στον Δήμο του. Δεν έχουμε παρα να περιμένουμε και τις αντιδράσεις των υπόλοιπων υποψηφίων και διεκδικητών του εν λόγω Δήμου.

Δείτε το βίντεο:


Δείτε τις φωτογραφίες:













































































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια