HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μυστικά τραπεζώματα στο Βατάν; Τρυπάει ο Λιακόπουλος τη φωλιά του Παυλίδη και του Σάββα; Θα κατέβει η γυναίκα του Άρη;

Ακούγεται πως τις τελευταίες ημέρες πέφτουν πολλά τραπεζώματα στο Βατάν και στο Μυλαύλακο… Αληθεύει;

Ειδικά αυτός ο… Λιακόπουλος και οι δικοί του, το έχουν παρακάνει ρε φίλε… Τη μια κάποιος Παπαζήσης, την άλλη κάποιος άλλος ονόματι Παγούρας, και σταματημό δεν έχουν τα τσιμπούσια…!!! (Παπαζήσης και Παγούρας, μέσος όρος ηλικίας τα 34 χρόνια… πάλι μικρούς μαζεύει ο Θανάσης… τα σχόλια δικά σας).

Και όλο αυτό το κάνει ο Θανάσης μέσα στη φωλιά του Παυλίδη. Του αγαπητού δηλαδή Άκη (ή Τέο). Που στο κάτω-κάτω ο κόσμος τον αγαπάει κιόλας. Ειδικά οι ομάδες που συνεργάστηκαν μαζί του στο Κολυμβητήριο, έχουν να λένε τα καλύτερα!!! Θα μπορέσουν όμως οι πιτσιρικάδες του Λιακόπουλου να τον «τρυπήσουν» στην έδρα του;

Ο Σάββας τι λέει για όλα αυτά; Τα γνωρίζει άραγε; Τελικά τα κατάφερε; Θα κατεβάσει τη γυναίκα αυτού που περιμένει τόσο καιρό; Αυτής ντε… Που είναι μυστικό τ’ όνομά της, αλλά όλο και ρωτάει γνωστούς και φίλους αν πρέπει να το κάνει ή όχι… Και όλοι της λένε «που πας καλέ με τον παλιό; Που πας να τα βάλεις με τον Τεο και τον Λάμπη (τον Καρατζόγλου εννοώ);»

Είπα Βαταν… Να ‘σου δίπλα και ο Μυλαύλακος… Εκεί τη μεγαλύτερη κέντα την ετοιμάζει ο Κώστας ο Κουκοδήμος. Έχει συγγενή ακούγεται, που είναι σύζυγος του πρώτου ονόματος της περιοχής, από ΠΑΣΟΚ μεριά. Θα δούμε τον Άρη να ζητάει σταυρό για δεξιό, αφήνοντας τον Νταντάμη και τον Τσακπουνίδη να περιμένουν; Άλλο πάλι και αυτό... και ο Νταντάμης και ο Τσακπουνίδης θεωρούν τον Άρη δικό τους. Αυτοί δεν άκουσαν για τη συγγένεια; (Νίκο, ενημέρωσε τον Γιώργο, σε παρακαλώ)

Χιλιάδες τα χαρτιά σε Βαταν και Μυλαύλακο. Ωραία θα περάσετε εσείς που σας καλούν για φαγητό... Καλή σας όρεξη…!!!


Ρωτάει ο
Τόλης Σφήνας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια