HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Γιώργος ο Νταντάμης, ο ωραίος Χάρης, το χρίσμα του Σύριζα και της Χρυσής Αυγής, ο σκύλος και η πίτα

Το πόσο διασκεδάζω μ’ αυτά που ακούω και διαβάζω ρε παιδιά, δεν περιγράφεται!!! Βλέπετε, κυκλοφορώ αρκετά στην Κατερίνη και τα χωριά, και συχνά πέφτω πάνω σε υποψήφιους του Νταντάμη.

Παρεμπιπτόντως, λεβέντης ο κύριος Γιώργος, άρχοντας και κιμπάρης! Πολύ «τον πάω»… Εκείνο που δεν καταλαβαίνω ακόμη, (που θα μου πάει όμως, κάποια στιγμή θα τον καταλάβω) είναι για ποιον λόγο μας έχει φλομώσει στο δούλεμα με το θέμα του χρίσματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφού το είπε ξεκάθαρα ο κύριος Χάρης! Πάλι τα ίδια θα λέμε ρε φίλε; «Εγώ στηρίζω Νταντάμη…» είπε, «Συνεδρίασε η νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ και πήρε απόφαση να στηρίξει Νταντάμη…» ξαναείπε… κ.λ.π. Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει πια ο άνθρωπος; Αααα όλα κι όλα! Ωραίος ΚΑΙ ο κύριος Χάρης!!!

Έρχεται όμως ο κύριος Γιώργος και μου τα μπερδεύει πάλι… Λέει: «Πήραν απόφαση ως άτομα, μεμονωμένα» λέει… Μαζί του τα λένε και οι δικοί του… (ευτυχώς όχι όλοι). Άλλοι (δικοί του επίσης) μας λένε: «Ναι… του έδωσαν το χρίσμα, αλλά αυτός δεν το πήρε…» Ρε παιδιά δουλευόμαστε και μεταξύ μας τώρα; Με ‘μας παίζετε; Όταν σου δίνουν ένα χρίσμα, ή το αποδέχεσαι (σιωπηρά ή φωναχτά) ή το στέλνεις πίσω. Από κει που ‘ρθε. Βγαίνεις και λες: «Ευχαριστώ πολύ για την τιμή, αλλά δεν θα πάρω…» Το λες… Το φωνάζεις λέμε!!! Το… «μούγκα στη στρούγκα» σημαίνει ΝΑΙ Γιώργο μου!!! Όλοι το γνωρίζουν αυτό πια!!!

Στο κάτω-κάτω, γιατί ντρέπεσαι κύριε Γιώργο να πεις ότι είσαι με τον ΣΥΡΙΖΑ; Εεεε; Γιατί;;; Άμα δεν σου αρέσει βγες και πες «Δεν θέλω… Δεν θα πάρω…!!!» Αλλιώς πως το βλέπεις; Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος; Εεεμμ αυτό δεν γίνεται αγαπητέ μου… Το ξέρεις πολύ καλά!!!

Δηλαδή να ρωτήσω εγώ τώρα μια βλακεία; Αν αύριο βγει η Χρυσή Αυγή και δώσει στήριξη θέτε, «χρίσμα» θέτε, όπως θέλετε πείτε το… στον «Τόλη Σφήνα» (ας πούμε υποθετικά για να μην παρεξηγηθεί κανένας βρε αδερφέ και έχουμε κι άλλα) θα τ’ αφήσει (ο Τόλης είπαμε) στην πιάτσα να σέρνεται;;;; Θα το δεχθεί ή θα το απορρίψει δημόσια;;; Ποιο θα ήταν το σωστό δηλαδή;;;

Ρωτάω εγώ τώρα….



Ρωτάει ο
Τόλης Σφήνας



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια