HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μήνυμα του Kapa-News προς τους αναγνώστες του: "Θερμή παράκληση"


Αγαπητοί αναγνώστες του Kapa-News,

για να μπορούμε να μεταδώσουμε ΣΩΣΤΑ το δελτίο τύπου, το άρθρο ή την καταγγελία που μας αποστέλλετε θα πρέπει να πληρεί τα εξής:

1ον) Να υπάρχει κείμενο γραπτό και (αν είναι δυνατόν) να βρίσκεται στα συννημένα σε μορφή εγγράφου (*.doc)

2ον) Να υπάρχουν φωτογραφίες ή βίντεο (έστω και από το Youtube) που να συνοδεύουν το κείμενο που θέλετε να δημοσιεύσουμε.

3ον) Να είναι ενυπόγραφο, και να υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας με κάποιον υπεύθυνο που θα μπορεί να δώσει διευκρινήσεις (αν τυχόν κρίνουμε ότι είναι αναγκαίες) για το κείμενο που μα στέλνετε.


Σας ενημερώνουμε ότι:

1ον) Σκέτες φωτογραφίες ή διαφημιστικά πόστερ που δεν συνοδεύονται από κείμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

2ον) Φωτογραφίες ή πόστερ που συνοδεύονται από κείμενο αλλά περιέχουν διαφημιζόμενες επιχειρήσεις (χορηγούς κ.λ.π.) επίσης ΔΕΝ δημοσιεύονται. Θα πρέπει ν’ αφαιρούνται οι όποιες επιχειρήσεις πριν (εκτός από δημόσιους φορείς ή ΜΜΕ) και μετά να μας στέλνετε τις φωτογραφίες ή τα πόστερ των εκδηλώσεών σας που θέλετε να αναμεταδώσουμε.

3ον) Ανυπόγραφα βίντεο και φωτογραφίες που αφορούν καταγγελίες σας ΔΕΝ δημοσιεύονται για ευνόητους λόγους. Αν θέλετε να κάνετε οποιαδήποτε καταγγελία, θα πρέπει να φέρει υπογραφή και στοιχεία επικοινωνίας του καταγγέλλοντος, για τυχόν διευκρινήσεις.


4ον) Η δημοσίευση ή ΜΗ δημοσίευση των δελτίων τύπου, των καταγγελιών, των άρθρων σας ή οποιασδήποτε άλλης μορφής e-mail που στέλνετε, επαφίεται στην κρίση της συντακτικής ομάδας του Kapa-News. Κύριο κριτήριο μας πάντα είναι η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των αναγνωστών μας. 


Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση,την συνεργασία και την υποστήριξή σας.



Η συντακτική ομάδα του Kapa-News.-





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια