HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


BINTEO: Η ιστορία του Νέου Κεραμιδίου Πιερίας σε 13 λεπτά

«Η διαχρονική συνεισφορά του οικισμού του Ν. Κεραμιδίου στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Κατερίνης» αποτυπώνεται από εχθές μέχρι και αύριο το βράδυ, στην Έκθεση Φωτογραφίας και Σχολικών Κειμηλίων, την οποία στο πλαίσιο των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ» οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Κεραμιδίου Κατερίνης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στην Αστική Σχολή.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν χθες το βράδυ, παρουσία του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης Ευθύμιου Τσίρκου, του μέλους της οργανωτικής επιτροπής των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ» Μυράντας Παππά, εκπροσώπων τοπικών αρχών, φορέων, συλλόγων και πολλών φίλων των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ».

Μέσα λοιπόν στα πλαίσια αυτής της έκθεσης οι συντελεστές της, σε συνεργασία με την Kapa News δημιουργήσαν ένα 13λεπτο βιντεάκι που περιλαμβάνει εν συντομία την ιστορίας του οικισμού. Την Επιμέλεια Οργάνωσης της Έκθεσης, όπως και το υλικό του παρακάτω βίντεο ανέλαβε η γνωστή εικαστικός της Κατερίνης κυρία Ελένη Σταθακοπούλου (Αρχιτέκτων Μηχανικός – Εκπαιδευτικό στο επάγγελμα) σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογος του Ν. Κεραμιδίου Κατερίνης «Μακεδονία». Τα γυρίσματα και το μοντάζ του παρακάτω βίντεο ανέλαβε ο δημοσιογράφος Πέτρος Σταθακόπουλος.

Θυμίζουμε ότι η έκθεση ολοκληρώνεται αύριο το απόγευμα.

Δείτε το βίντεο:







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια