Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πήραν ο Λευτέρης και ο Χρυσόστομος από το χέρι τον Νίκο τον Μακρίδη; Θα μπει στο παιχνίδι η Τζούλη; Χαίρονται οι υπόλοιποι του Σάββα;

Καλησπέρα στην παρέα και… καλορίζικος να ‘μαι, να μην έχω την τύχη του Σφήνα!!! Ελπίζω να κυκλοφορείτε στο κέντρο της πόλης… Της όμορφης Κατερίνης μας… Αν ναι, τότε θα έχετε προσέξει ότι κατά καιρούς ο Λευτέρης, (το δεξί χέρι του Σάββα του Χιονίδη, ντε) κυκλοφορεί πολύ τελευταία με τον Νίκο τον Μακρίδη.

Ναι, αυτόν τον Μακρίδη, που έλεγε για τον Σάββα τα χίλια μύρια...Παλιά όμως… Τώρα πια είναι φίλος του! Τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα με τα κυκλάκια, όπως έλεγε παλιά ο Νίκος.

Ο Λευτέρης ακούγεται ότι τον πηγαίνει σε πρόσωπα που θα του δώσουν σταυρό, μιας και όταν συμφώνησε να κάνει το άλμα και να πάει σύμβουλος με τον Σάββα, του το είχαν υποσχεθεί ότι θα τον βοηθήσουν στους σταυρούς.

Τώρα στα χωριά προς το παρόν λένε ότι τον κυκλοφορεί ο Χρυσόστομος, που φαίνεται ότι έχει ισχυρά ερείσματα σε πολλά σημεία... Ξέρει να "παίζει μπάλα" ο Χρυσόστομος...

Άραγε, του αρκούν του Νίκου αυτές οι βοήθειες για να εκλεγεί σύμβουλος με αυτόν που έβριζε; Μήπως πρέπει να μπει στο παιχνίδι η Τζούλη, για να το σιγουρέψει το πράγμα καλύτερα; Γιατί αν τον βοηθήσει η Τζούλη, θα βρεθεί με μερικές εκατοντάδες σταυρούς που δεν θα ξέρει από που ήρθαν... (καλή ώρα σαν έναν "κουλ" δεξιό υποψήφιο του Νταντάμη, που την προηγούμενη φορά μπήκε στην τριάδα της Τζούλης και παραλίγο να βγει. Τώρα, αυτός που είναι δεξιός και κατεβαίνει με τον Σύριζα και τον Αμοιρίδη, νομίζει ότι θα φέρει στον Γιώργο τα ίδια ψηφοδέλτια... τι να πει κανείς… η ελπίδα πεθαίνει ΠΑΝΤΑ τελευταία...)

Πάντως παιδιά ούτε ψύλλος στον κόρφο των υπόλοιπων υποψηφίων του Σάββα... Οι έδρες από 25 θα γίνουν καμιά 10αριά, κατεβαίνει και ο Νίκος που τον έχουν πάρει αγκαζέ για να τον βγάλουν... Είναι κλειδωμένες οι έδρες από τα χωριά (Ίτσιος, Κυραηλίδης, Ντούρος, Βαινάς, Δρούγκας κλπ), προηγούνται ο Παπαζιώγας, η Μπατάλα και η Πιπίτσα... Οι υπόλοιποι τρέχουν για να πετύχουν τι άραγε; Φαντάζομαι θα κάνουν μεγάλες χαρές...

Κάνουν;Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος ΣταθακόπουλοςΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.