Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

Γίνεται γνωστό ότι δύο μαθήτριες του Γυμνασίου Κορινού απέσπασαν πρόσφατα σημαντικές διακρίσεις σε μαθητικούς διαγωνισμούς στους οποίους έλαβαν μέρος. Ειδικότερα:

Η μαθήτρια Ευφροσύνη Δουρουκλάκη κατά το προηγούμενο σχολικό έτος πήρε μέρος στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό συγγραφής Θεατρικού Μονόπρακτου Γυμνασίων και Λυκείων που οργάνωσαν το Τμήμα Θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Κρήτης (Όμιλος Θεατρικής και Μουσικής Παιδείας). Μετά την αξιολόγηση των συμμετοχών η μαθήτρια κατέλαβε την πρώτη θέση με το έργο της «Οικογενειακή συνάντηση». 

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο, στις 4 Νοεμβρίου 2018, όπου και έγινε παρουσίαση του έργου με τη μορφή Θεατρικού Αναλόγιου. Το θεατρικό μονόπρακτο με θέμα την ανάγκη σύσφιξης των οικογενειακών σχέσεων, ιδιαίτερα τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων αποδόθηκε θεατρικά στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας τον Δεκέμβριο του 2017 από πολυμελή ομάδα μαθητών και μαθητριών, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Η μαθήτρια Ιωάννα Μπεΐνογλου συμμετείχε στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Η Ζωή χωρίς Κάπνισμα» και απέσπασε έπαινο μεταξύ των μαθητών της Β’ τάξης γυμνασίου για το άρθρο που έγραψε κατά του καπνίσματος. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε στο πλαίσιο του 9ου Πανελληνίου Μαθητικού Συνεδρίου «Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα» που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα, την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018, υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου. 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Κορινού συγχαίρει δημόσια τις δύο μαθήτριες για τις σημαντικές διακρίσεις που απέσπασαν.  Ανάλογες διακρίσεις αποτελούν ιδιαίτερη τιμή  για το Γυμνάσιο Κορινού αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας γενικότερα. Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους δραστηριότητες αναδεικνύουν το έργο που γίνεται στα μικρά περιφερειακά σχολεία και συμβάλλουν στο άνοιγμα του σχολείου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.   Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.