HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κίνηση με νόημα και πολλά μηνύματα προς κάθε ενδιαφερόμενο κάνει σήμερα ο Κουκοδήμος με την ανακοίνωση του Θ. Μπαρμπαγεωργόπουλου. Κλέβει όμως τις εντυπώσεις ο Κώστας ή να περιμένουμε κι άλλη έκπληξη στην εκπνοή του 2018;


Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι! Σήμερα, 31 Δεκεμβρίου, (τελευταία μέρα του χρόνου) σημαδιακή για πολλούς ανθρώπους που θέλουν να αποχαιρετίσουν τον χρόνο με μια σημαντική κίνηση. Για άλλους πάλι είναι ημέρα κλεισίματος των υποχρεώσεών τους, έτσι ώστε να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά χωρίς κατάλοιπα και υποχρεώσεις της προηγούμενης. Όπως όμως και να ‘χει σ’ ένα συμφωνούμε όλοι: «Η τελευταία μέρα του χρόνου είναι σημαντική!»

Ίσως γι’ αυτό και την διάλεξε ο φίλος μου ο Κώστας ο Κουκοδήμος, για ν’ ανακοινώσει επίσημα ένα «άσσο» που έκρυβε αρκετό καιρό στο μανίκι του. Ένα πρόσωπο που συζητιέται καιρό τώρα στην πόλη ως «ατού» λόγω της θέσης του κυρίως, στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ο λόγος για τον Θανάση Μπαρμπαγεωργόπουλο, όπου αναμένεται εντός της ημέρας ν’ ανακοινωθεί επίσημα απ’ το γραφείο του Κώστα Κουκοδήμου.


Θα μου πείτε τώρα εσείς: «Σιγά το νέο ρε συ Πέτρο. Το ξέραμε μήνες εμείς αυτό…» ΟΚ. Το ξέραμε, το βλέπαμε, ωστόσο έχω μάθει μέσα απ’ αυτή τη δουλειά και γενικά μέσα απ’ την πολιτική, ότι εάν κάτι δεν είναι επίσημα ανακοινωμένο, δεν υφίσταται κιόλας. Ναι. Τον είδα κι εγώ στην πρώτη παρουσίαση του Κουκοδήμου στην Εκάβη στις 21 Σεπτεμβρίου. Ναι. Μίλησα μαζί του αρκετές φορές. Ναι μου είχε πει προσωπικά και «of the record» ότι θα ήθελε να συμμετέχει σ’ αυτές τις δημοτικές εκλογές. Αλλά δεν μιλάμε για κάποιον απλό τυχαίο συμπολίτη μας. Μιλάμε για τον Θανάση Μπαρμπαγεωργόπουλο, που έχει θεσμικό ρόλο στο κόμμα της Ν.Δ., αφού είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας, και προσωπικός φίλος του προέδρου Γιάννη Κουρινιώτη.

Για όσους λοιπόν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην πολιτική σκηνή του τόπου, ξέρουν καλά πως η επίσημη ανακοίνωση μια τέτοιας υποψηφιότητας δεν είναι κάτι απλό. Απαιτεί πάνω και πριν απ’ όλα, έγκριση από το κόμμα (βάση καταστατικού φυσικά). Τώρα, αν η επίσημη ανακοίνωση του Θανάση γίνεται αφού δόθηκε η έγκριση του κόμματος, μπορεί να σημαίνει πολλά! Κάποιοι, για παράδειγμα, θα υποθέσουν ότι το κόμμα δίνοντας την εν λόγω άδεια στον Θανάση να πολιτευθεί, ουσιαστικά δίνει και την στήριξή του στον Κώστα… Με ότι και αν αυτό σηματοδοτεί. Βέβαια, όλοι έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας την επίσημη θέση της Ν.Δ. για τις δημοτικές εκλογές, και άρα αυτή η κίνηση μας προβληματίζει αρκετά. Ωστόσο, εάν η υποψηφιότητα του φίλου του Θανάση έρχεται μετά από την παραίτησή του από αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ, τότε τα πράγματα είναι πιο απλά και εύκολα και δεν χρίζουν περαιτέρω ανάλυσης. Τις λεπτομέρειες λοιπόν μένει να τις δούμε σύντομα.

Το σημαντικό σε κάθε περίπτωση, είναι ότι σήμερα ο Κώστας ο Κουκοδήμος βάζει άλλο ένα γκολ, και κλείνει τη χρονιά (το 2018) κλέβοντας την παράσταση των εκλογών…!!! Ή μήπως όχι; Να υπάρχουν άραγε κι άλλες εκπλήξεις μέχρι το τέλος της ημέρας; Αναρωτιέμαι… Θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, ο Σάββας, ο Γιώργος ο Νταντάμης και ο Θανάσης ή τα στρατηγεία τους έχουν ήδη έτοιμη κάποια απάντηση; Ειλικρινά δεν ξέρω. Η μέρα μόλις ξεκίνησε. Έχουμε αρκετές ώρες μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει τη λήξη της και να έχουμε παύση πυρών έως την Πρωτοχρονιά. Είμαστε stand-by και περιμένουμε εξελίξεις εντός της σήμερον…

Δεν με βλέπω να κάνω γιορτές φέτος, και θα φταίνε οι εκλογές ρε φίλε… Δεν πειράζει όμως. Τουλάχιστον δεν θα πλήξω ούτε εγώ, ούτε εσείς… Κλειδώστε ή βάλτε στ’ αγαπημένα σας στον υπολογιστή ή στο τηλέφωνό σας το Kapa News για να ενημερώνεστε άμεσα, και έγκυρα για τις εξελίξεις….!!!

Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες εκεί έξω…!!!


Γράφει & Υπογράφει

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια