HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!! Σ’ επιφυλακή από σήμερα όλη η Ολυμπιακή Ακτή, ο Δήμος Κατερίνης και η Αντιπεριφέρεια…!!! Διαβάστε τον λόγο…


Ένας κακός χαμός ξεκίνησε από εχθές το βράδυ που «έσκασε» η πληροφορία ότι περίπου 200 μετανάστες που απέλασε η γερμανική κυβέρνηση, έρχονται να εγκατασταθούν στην Ολυμπιακή Ακτή Πιερίας. Μάλιστα έχουν ήδη ετοιμαστεί τα καταλύματα που θα τους φιλοξενήσουν…

Το χρονικό της υπόθεσης

Εχθές το βράδυ έφτασε μια πληροφορία που ήθελε περίπου 3 πούλμαν λαθρομεταναστών που απελάθηκαν από την Γερμανία να έρχονται για να εγκατασταθούν στην Ολυμπιακή Ακτή. Αυτή η πληροφορία όπως καταλαβαίνετε, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων , τόσο από τον Δήμο Κατερίνης και τον ίδιο τον Δήμαρχο, όσο και από την Αντιπεριφέρεια Πιερίας.

Έτσι σήμερα πρωί-πρωί ο Αντιδήμαρχος κ. Τάκης Λεμονόπουλος, υπεύθυνος σε θέματα τουρισμού του Δήμου, αλλά και πρόεδρος του ΠΟΤΑΠ, με δική του πρωτοβουλία, αλλά και με την σύμφωνη πάντα γνώμη του Δημάρχου κάλεσε σε σύσκεψη όλους του ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων της Ολυμπιακής Ακτής, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αντιπεριφέρειας. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 70 επιχειρηματίες και εξέφρασαν την οργή τους για το θέμα.

Η σύσκεψη διήρκησε αρκετές ώρες, και η επικοινωνία με την κυβέρνηση τόσο μέσω των βουλευτών Πιερίας, όσο και μέσω άλλων καναλιών ήταν πολύωρη, αλλά καθησυχαστική, αφού ο ίδιος ο υπουργός διαβεβαίωσε τον Δήμο, και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο ότι ΔΕΝ πρόκειται να εγκατασταθούν εδώ οι εν λόγω ανεπιθύμητοι (για την Γερμανία) πρόσφυγες.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχει πάντα η επιφύλαξη από τους υπεύθυνους του Δήμου και της Αντιπεριφέρειας. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κύριο Λεμονόπουλο μας διαβεβαίωσε ότι απο αυτή τη στιγμή και μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά και η εγκατάσταση των μεταναστών εκτός Πιερίας, όλη η Ολυμπιακή Ακτή, ο Δήμος Κατερίνης, η Αντιπεριφέρεια και η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας καθώς και οι κάτοικοι θα βρίσκονται σ’ επιφυλακή και έτοιμοι για δυναμικές αντιδράσεις. Ο δε Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης, δήλωσε ότι θα κάνει τ’ αδύνατα δυνατά και θα χρησιμοποιήσει ότι όπλο έχει στη φαρέτρα του για ν’ αποφευχθεί αυτή η δύσκολη και δυσάρεστη κατάσταση και θα προστατεύσει τον Δήμο πάση θυσία. Η δε Αντιπεριφερειάρχης κυρία Σοφία Μαυρίδου δήλωσε επίσης έτοιμη να προσφέρει όποια βοήθεια χρειάζεται για να συμβάλλει προς την ίδια κατεύθυνση.

Αναμένουμε νεότερη ενημέρωση για το θέμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ θα αργότερα θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις από τους αρμόδιους φορείς.


Διαβάστε ακόμη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο το μεσημέρι στις 12:00 μπροστά στο Δημαρχείο για το θέμα της μεταφοράς και εγκατάστασης προσφύγων στην Ολυμπιακή Ακτή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια