Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τι απαντά ο εργοδότης που φέρεται να γρονθοκόπησε με σιδερογροθιά τον ντελιβερά

Την σιωπή του «έλυσε» ο εργοδότης που σύμφωνα με καταγγελία του πρώην εργαζομένου τον χτύπησε με σιδερογροθιά και τον απείλησε επειδή έλειψε μία μέρα από την δουλειά του επικαλούμενος ασθένεια.

Μιλώντας στον ANT1, ο εργοδότης δήλωσε πως δεν χτύπησε κανέναν με σιδηρογροθιά.

«Δεν χτύπησαν κανένα με σιδηρογροθιά και δεν έχει φύγει ποτέ κανένας από το μαγαζί μου απλήρωτος», δήλωσε ο εργοδότης λίγες ώρες αφού άγνωστοι του έσπασαν το μαγαζί.Την σιωπή του «έλυσε» ο εργοδότης που σύμφωνα με καταγγελία του πρώην εργαζομένου τον χτύπησε με σιδερογροθιά και τον απείλησε επειδή έλειψε μία μέρα από την δουλειά του επικαλούμενος ασθένεια.

Ο επιχειρηματίας υποστήριξε πως το ζήτημα της καταγγελίας έχει πάρει τη δικαστική οδό, συμπληρώνοντας πως όποιος έσπασε το μαγαζί του σχετιζόταν με την καταγγελία του διανομέα.Μιλώντας στον ANT1, ο εργοδότης δήλωσε πως δεν χτύπησε κανέναν με σιδηρογροθιά.

Ο εργοδότης υποστήριξε μάλιστα πως μετά την καταγγελία του πρώην εργαζομένου, Τάσου Τοπαλίδη, που πήρε πανελλαδικές διαστάσεις, «οι πελάτες δεν πατάνε πλέον στο μαγαζί» του, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί οικονομική ζημία.Ο επιχειρηματίας υποστήριξε πως το ζήτημα της καταγγελίας έχει πάρει τη δικαστική οδό.

Να σημειωθεί πως αύριο, Παρασκευή, είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο, με την αυτόφωρη διαδικασία του 33χρονου εργοδότη, ο οποίος συνελήφθη στις 5 Δεκεμβρίου κατόπιν μήνυσης του 36χρονου ντελιβερά για πρόκληση σωματικής βλάβης.Ο εργοδότης υποστήριξε πως «οι πελάτες δεν πατάνε πλέον στο μαγαζί» του, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί οικονομική ζημία.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων, τα μέλη της οποίας καλούν αύριο το πρωί σε συγκέντρωση στους Αμπελόκηπους και πορεία προς τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ενόψει της δίκης.Να σημειωθεί πως αύριο, Παρασκευή, είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο, με την αυτόφωρη διαδικασία του 33χρονου εργοδότη.Αυτές οι εικόνες είναι από το κατάστημα του, το οποίο έγινε γυαλιά καρφιά από αγνώστους το πρωί της Πέμπτης.

Φωτογραφίες: INTIME NEWS- ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΠηγή: iefimerida.gr


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.