Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Είτε σας αρέσει, είτε όχι και την επόμενη τετραετία η Αντιπεριφέρεια θα έχει άρωμα γυναίκας….


Καλησπέρα στην όμορφη παρέα και καλή Κυριακή να έχετε! Ο χαμός γίνεται με τις αυτοδιοικητικές. Τα έχουμε πει αυτά… Μ’ ένα πληκτρολόγιο στα χέρια είμαι σχεδόν όλη μέρα για να σας προλάβω ρε παιδιά. Λυπηθείτε με…

Σήμερα θα σας μιλήσω για την γυναίκα που όλοι γνωρίζετε καλά και που βρίσκεται στο τιμόνι της Αντιπεριφέρειας από το 2011 μέχρι σήμερα, και όπως δείχνουν τα πράγματα θα συνεχίσει να βρίσκεται εκεί για ακόμη 4 (τουλάχιστον) χρόνια. Ναι. Σωστά καταλάβατε. Μιλάω για την Σοφία την Μαυρίδου. Το καλό μας κορίτσι! Που για κάποιους δικούς τους λόγους, κάποιοι έχουν βαλθεί να την πολεμήσουν, χωρίς όμως μέχρι τώρα θετικά (γι’ αυτούς) αποτελέσματα.


Η Σοφία (είναι φίλη μου πρέπει να ομολογήσω) δεν βρίσκεται εκεί λοιπόν αγαπητέ μου 9 χρόνια στην θέση αυτή τυχαία. Αυτό τουλάχιστον θα πρέπει να το έχουμε πια εμπεδώσει. Και οι λόγοι δεν είναι μόνο το πλούσιο βιογραφικό της που αν το διαβάσει κάποιος θα εντυπωσιαστεί, δεν είναι οι «γνωριμίες» της όπως πολλοί ατυχώς ισχυρίζονται , δεν είναι η όμορφη παρουσία της ( αυτό το ομολογούν όλοι βέβαια) και φυσικά δεν είναι τυχαίο. Ο λόγος λοιπόν (και σας τον αποκαλύπτω σήμερα) είναι ότι η Σοφία (το Σοφάκι μας) είναι ότι εδώ και πολύ καιρό, όταν κλήθηκε κατά τη διάρκεια της καριέρας της, να πάρει κάποιες αποφάσεις, πήρε τις σωστές και όχι κατά τύχη. Και τις 2 φορές που κλήθηκε ν’ αποφασίσει το έκανε σωστά και χωρίς ενδοιασμούς. Σας λέει κάτι αυτό; Εμένα πάντως μου λέει πολλά!


Να θυμάστε ότι στην πολιτική ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τυχαίο. Η Σοφία Μαυρίδου δεν επαναπαύθηκε όλα αυτά τα χρόνια στη θέση της. Για όσους την γνωρίζουν καλά, ξέρουν ότι η Σοφία τα τελευταία χρόνια πήρε και ένα μεταπτυχιακό, και μάλιστα στη δημόσια διοίκηση. Η Σοφία δεν σταματάει να εξελίσσεται και ξέρει να ελίσσεται. Η Σοφία, ξέρει να διαλέγει αλλά και να εκτιμάει τους συνεργάτες της. Η Σοφία ξέρει ν’ αποφεύγει τις «κακοτοπιές» και τις τρικλοποδιές που κατά καιρούς πολλοί προσπάθησαν να της βάλουν.

Γι’ αυτό η Σοφία Μαυρίδου θ’ απασχολήσει την πολιτική σκηνή του τόπου και της χώρας για αρκετά χρόνια ακόμη.

Φιλική συμβουλή: Σταματήστε να την «χτυπάτε» γιατί η Σοφία δεν μασάει, και μόνο χαμένοι θα βγείτε από τέτοιες προσπάθειες.


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Κάποιοι κάνουν εκλογές, και κάποιοι δουλεύουν ασταμάτητα στην Βόρεια Πιερία καταθέτοντας ψυχή και σώμα…

Συνεχίζω να δέχομαι στοιχήματα ότι....

Αντώνης Καρπούζας: 10 χρόνια μετά, ξαναμπαίνει στη μάχη. Αυτή τη φορά για τον γιο του τον Ηρακλή. Γιατί ο Λιακόπουλος είναι τρισευτυχισμένος με την εξέλιξη. Γιατί τον υποδέχθηκε προσωπικά ο Παπαγεωργιάδης. Πόση δύναμη έχει ακόμη ο πρώην βουλευτής Πιερίας; Γιατί τον γυροφέρνουν όλοι για τις βουλευτικές εκλογές; Γιατί σχολιάστηκε εντόνως για το θέμα με τις αφίσες.

Η ανακοίνωση του Νίκου του Μακρίδη και οι... ελπίδες που έκρυβε! Από "παιδί του λαού" , "γιάπης και αριστοκράτες" . Ποιος την έγραψε; Ο Νίκος; Χλωμό... Ο Λευτέρης; Μάλλον όχι... Μάλλον ο Α.Λ. Πως σχολίασαν (;) ο Γιώργος Φουστανης + ο Παναγιώτης Τριανταφυλλιδης

Ανδρέας Ν. Παγούρας – Όνομα που θ’ απασχολήσει την επόμενη 10ετία την κεντροαριστερά σκηνή της Πιερίας - Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης με τον συνδυασμό του Θανάση ΛιακόπουλουΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.