HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μήνυση από τον Θεόφιλο Κυριακίδη προς τον κ. Κότζια

Οι αμόρφωτοι και ανιστόρητοι άνθρωποι όταν έχουν θέσεις εξουσίας είναι οι πιο επικίνδυνοι. Όποιος θεωρεί ότι οι Πόντιοι δεν είναι Έλληνες είναι αγράμματος και μέγας ανθέλληνας! Ποιος είστε εσείς κ. Κοτζιά που ήρθατε να αλλάξετε την ιστορία; 

Δηλώνετε την άγνοιά σας δημοσίως και γίνεστε περίγελος! Όλοι γνωρίζουν την καταγωγή των Ποντίων, τη συμβολή τους στον ελληνικό πολιτισμό και την παράδοση, καθώς και τις μάχες που έχουν δώσει για την πατρίδα. Το 1821 οι Πόντιοι της Κριμαίαςπραγματοποίησαν έρανο και έστειλαν χρήματα για να βοηθήσουν τον αγώνα των συμπατριωτών Ελλήνων! Τότε που η πατρίδα μας περνούσε δύσκολες ώρες, εμείς ήμασταν εκεί! Είναι ντροπή σας που ξεστομίζετε τέτοια αισχρά ψεύδη. Αναφορικά με τη νέα σας δήλωση σχετικά με το αν νικήσαμε σε κάποιο πόλεμο για να τους επιβάλλουμε ό,τι θέλουμε, η απάντηση είναι απλή και γνωστή σε όλους. Ναι! Έχουμε νικήσει! Σε πολλούς μάλιστα! Αλλά αν μπαίνατε στον κόπο να διαβάσετε λίγο ιστορία θα το γνωρίζατε ήδη! 

Κ. Κοτζιά, είστε επικίνδυνος για την ιστορική συνέχεια του έθνους και το έχετε αποδείξει και με τη στάση σας στο Μακεδονικό. Σε λίγο κανέναν δε θα θεωρείτε Έλληνα, παρά μόνο τους Σκοπιανούς και τους Αλβανούς. Οι Πόντιοι έχουν δώσει το αίμα τους, την ψυχή τους, ακόμα και τις περιουσίες τους για να συνδράμουν στις δύσκολες στιγμές της πατρίδας μας. Είναι βλασφημία να κοινοποιείτε τα αίσχη που κατεβάζει το κεφάλι σας. Όποιος μιλάει για τους Πόντιους να πλένει καλά το στόμα του πριν το ανοίξει. Είμαστε Έλληνες, υπερήφανοι και πατριώτες! 

Η ιστορία είναι μια πραγματικότητα, είτε σας αρέσει είτε όχι! Η γλώσσα των Ποντίων έχει τις ρίζες της στα αρχαία ελληνικά. Είναι γλώσσα χιλιάδων ετών, με συνοχή και συνέχεια. Είμαστε πιο Έλληνες και πιο πατριώτες από εσάς που βρίσκεστε στη Βουλή! Δεν έχετε ούτε συνείδηση ούτε ντροπή για να ζητήσετε δημοσίως συγγνώμη. Άμεση απέλαση από τη χώρα μας. Έξω από την Ελλάδα που δε σέβεστε και δεν τιμάτε! Οι εκλογές έρχονται πιο σύντομα από ότι θα θέλατε και σύσσωμος ο ελληνικός λαός θα σας δώσει την απάντηση που σας αξίζει! 

Πιθανότατα στις 19 Μαΐου να πραγματοποιηθούν οι εκλογές, ίσως δε συμπίπτουν τυχαία με την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. Με το πολιτικό Βατερλώ που σας περιμένει, θα αρχίσετε να μαθαίνετε το μάθημά σας! Ανιστόριτοι ξεφτίλες! Ο πρόεδρος του κόμματος ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΝΤΟΣ ΠΑΤΡΙΣ κ. Θεόφιλος Κυριακίδης προχώρησε σε μήνυση ενάντια στον κ. Νικόλαο Κοτζιά για την προδοτική στάση του στη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Έχετε πουλήσει την Ελλάδα μας την Μακεδονία μας το έθνος μας! Δεν ξεχνάμε τους προδότες! Θα πολεμάμε πάντα για το καλό του έθνους και της πατρίδας μας και όλους εσάς θα σας διώξουμε από τη χώρα και θα αντιμετωπίσετε τη δικαιοσύνη! 

ΖΗΤΩ Ο ΠΟΝΤΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!


ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΝΤΟΣ ΠΑΤΡΙΣ!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια