HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σοβαρά τα προβλήματα από το χιόνι στη Βόρεια Πιερία, ωστόσο ο Δήμος ανταπεξέρχεται πολύ καλά – Περιστατικό απεγκλωβισμού σήμερα τα ξημερώματα – Η κατάσταση του οδικού δικτύου

Από έγκυρες πηγές πληροφορηθήκαμε ότι αυτή την στιγμή η κατάσταση στο κεντρικό οδικό δίκτυο στην Βόρεια Πιερία είναι πολύ καλή, και αυτή την ώρα τα συνεργεία του Δήμου εργάζονται ώστε να καθαρίσουν οι δρόμοι και μέσα στα χωριά, αλλά και στις περιοχές όπου βρίσκονται στάνες, ώστε να μπορέσουν οι κτηνοτρόφοι να έχουν πρόσβαση στα ζώα τους.

Σχεδόν όλη τη νύχτα, αλλά και σήμερα απ’ το πρωί, ο Δήμαρχος κ. Λαγδάρης και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι μαζί με τα συνεργεία του Δήμου, με ελάχιστη ξεκούραση, εργάζονται για τον καθαρισμό των δρόμων. Υπάρχουν περιοχές όπως ο Κολινδρός, η Καστανιά, το Λιβάδι, η Παλιόστανη κ.λ.π. όπου το χιόνι φτάνει περίπου τα 50 εκατοστά. Η κατάσταση εξομαλύνεται σιγά-σιγά και φαίνεται πως έως το βράδυ θα είναι πάλι όλα σε κανονικό επίπεδο, εάν δεν προκύψει νέα χιονόπτωση.

Στο μεταξύ υπήρξε σήμερα το πρωί ανάγκη μεταφοράς μιας ηλικιωμένης κυρίας (80 περίπου χρονών) με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την Μικρή Μηλιά στο Νοσοκομείο Κατερίνης. Η κυρία κάποια στιγμή γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα ένιωσε αδιαθεσία, κάλεσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο η πρόσβαση του ασθενοφόρου στο σπίτι της ήταν αδύνατη. Κλήθηκε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστας Κακάνης, ο οποίος πήγε επι τόπου με δύο ειδικά οχήματα του Δήμου και μαζί με τους εργαζόμενους, και μετά από ώρα δουλειάς, άνοιξε τον δρόμο ώστε η ηλικιωμένη κυρία να μεταφερθεί άμεσα και με ασφάλεια στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.


Αξίζει να σημειωθεί ότι χάρη στην υπεράνθρωπη προσπάθεια του προσωπικού του Δήμου, των εργαζομένων της Πολιτικής Προστασίας, του γραφείου Κινήσεως, του Αντιδημάρχου κ. Κακάνη και του Δημάρχου κ. Λαγδάρη που ήταν από την πρώτη στιγμή σε επιφυλακή και εγρήγορση, οι κεντρικές οδικές αρτηρίες του δήμου παρέμειναν προσβάσιμες.

(φωτογραφίες αρχείου)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια