Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στον Δήμο Κατερίνης από τον Ευγένιο Παπαδόπουλο και την ομάδα του. Έγιναν 7 οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Κατερίνης!

Σε επίσημη συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης ανακοίνωσε και επίσημα πλέον στα τοπικά ΜΜΕ την πρόθεσή του, μαζί με την ομάδα του, ο γνωστός συμπολίτης μας, δημοσιογράφος και συγγραφέας Ευγένιος Παπαδόπουλος, να διεκδικήσει τον Δήμο Κατερίνης.

Έτσι ανέρχεται πλέον στους 7 ο αριθμός των επίσημων υποψηφίων του Δήμου Κατερίνης. Ο κ. Παπαδόπουλος αφού ανέλυσε στην παρουσίασή του το σκεπτικό της δημιουργίας της παράταξης με την οποία θα διεκδικήσει τον Δήμο Κατερίνης, ανακοίνωσε ένα συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί σε περίπου ένα μήνα με σκοπό να αναλυθεί αυτή η νέα πολιτική κίνηση που δημιουργήθηκε.

Στην χθεσινή παρουσίαση στο πάνελ, αλλά και στο ακροατήριο υπήρχαν υποστηρικτές αλλά και στελέχη της "ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στον Δήμο Κατερίνης" όπως προαναφέραμε ότι ονομάζεται η παράταξη που παρουσιάστηκε εχθές.Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.