Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΚΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ


Στις στοχευμένες παρεμβάσεις που γίνονται για τη βελτίωση της καθημερινότητας και τη διευκόλυνση των μετακινήσεων κατοίκων και επισκεπτών εντάσσονται οι ασφαλτοστρώσεις, στις οποίες προχώρησαν συνεργεία της Τεχν. Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, στον οικισμό «Αγίου Κοσμά του Αιτωλού», στην Τ.Κ. ΚΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.

Οι συγκεκριμένοι οδοί ήταν μέχρι πρότινος χαλικοστρωμένοι με αποτέλεσμα κατά τη χειμερινή κυρίως περίοδο να καθίσταται δυσχερής η απρόσκοπτη διέλευση οχημάτων και πεζών. Ο Δήμαρχος Κατερίνης, Σάββας Χιονίδης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δημήτρη Ντούρο, τον Δημοτικό σύμβουλο – εντεταλμένο της Τεχνικής Υπηρεσίας Χρυσόστομο Κυραϊλίδη και τον δημοτικό σύμβουλο Αλέξανδρο Καλτσίδη, επιθεώρησε την πρόοδο των εργασιών, ενώ  συνομίλησε με τους περιοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την υλοποίηση ενός πάγιου αιτήματός τους.

Αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων

«Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ! Με συνεχείς ασφαλτοστρώσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα και τον σχεδιασμό των υπηρεσιών μας και με ταχείς ρυθμούς βελτιώνεται καθημερινά η ποιότητα του οδικού δικτύου, σε όλη την έκταση του Δήμου» σημειώνει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης.

Γενικότερα, μεριμνώντας για την καλύτερη δυνατή κατάσταση του οδοστρώματος, στον Δήμο Κατερίνης, με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσονται οι παρεμβάσεις, που αφορούν νέες ασφαλτοστρώσεις, συντηρήσεις, ενισχύσεις ή αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα σε όλο το οδικό δίκτυο. 


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.