HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σταράτες κουβέντες Απ. Τζιτζικώστα για Σ. Μαυρίδου: «Να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη μου για όλο αυτό το χρονικό διάστημα που κράτησε το τιμόνι άξια στην Πιερία» Τι δεν καταλαβαίνεις;

Μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν ξεκάθαρο λόγο. Που σου λένε 5 κουβέντες και δεν χρειάζεσαι 40 μεταφραστές και 60 φιλόλογους για να καταλάβεις τι εννοεί «ο ποιητής». Και ιδιαίτερα όταν αυτοί οι άνθρωποι είναι και πολιτικοί, μου αρέσουν ακόμη περισσότερο.

Πρακτικοί και to the point που λέμε και στο χωριό μου. Βέβαια εγώ το είχα γράψει 10μέρες πριν το Απόστολο, αλλά κάποιοι εκεί έξω γελάγατε και λέγατε τα δικά σας. Ευτυχώς ήλθε και ο καλός μου Τζιτζικώστας στην κοπή τη πίτα του Επιμελητηρίου Πιερίας και το επιβεβαίωσε περίτρανα και ξεκάθαρα. Πιο καθαρά δηλαδή πεθαίνεις… Τι μας είπε ο άνθρωπος μεταξύ άλλων στον λόγο του; Μας είπε: «Να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη μου για όλο αυτό το χρονικό διάστημα που κράτησε το τιμόνι άξια στην Πιερία»

Άρα; Έστειλε το μήνυμα σε όλους αυτούς εκεί έξω που διαδίδουν διάφορα ότι: «Όσο και να χτυπάτε τον πωπό σας κάτω, η Σοφία είναι αυτή που θα κρατήσει το τιμόνι της Αντιπεριφέρειας και την επόμενη θητεία. ΤΕΛΟΣ».

Γιατί εδώ που τα λέμε ρε παιδιά μεταξύ μας, όταν έχεις ένα συνεργάτη που είναι άξιος, αποτελεσματικός, έξυπνος, και ξέρεις ότι δεν θα σ’ εκθέσει πουθενά και μπορείς να βασιστείς επάνω του για μια δουλειά, δεν τον αλλάζεις. Θα πρέπει να είσαι ή τρελός ή αυτοκαταστροφικός. Και ο Απόστολος όλα αυτά τα χρόνια απέδειξε ποιος είναι… Σωστά; Σωστά!!!


Το ίδιο και η Σοφία η Μαυρίδου. Επομένως, αφού το εμπεδώσατε, και αφού το επιβεβαίωσε και ο Τζιτζικώστας, θεωρώ ότι τελειώσαμε πια μ’ αυτό το θέμα και την παραφιλολογία που καλλιεργούν κάποιοι «γκεμπελίσκοι» γύρω απ’ αυτό. Το αφήνουμε λοιπόν πίσω, και μην με κάνετε να επανέλθω γιατί θα τα πάρα στο κρανίο, και πάμε παρακάτω να δούμε άλλες πτυχές του τοπικού πολιτικού κεφαλαίου που ονομάζεται «Σοφίας Μαυρίδου».

Σοφία, συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις, όπως το κάνεις για την Πιερία. Έχεις ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά σου και αρκετά να προσφέρεις. Να θυμάσαι αυτό που έλεγε ο παππούς μου: «Πέτρες πετούν σε δέντρα που έχουν καρπούς» Ν’ αρχίσεις να στεναχωριέσαι λοιπόν όταν σταματήσουν να σου πετούν πέτρες.


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Είτε σας αρέσει, είτε όχι και την επόμενη τετραετία η Αντιπεριφέρεια θα έχει άρωμα γυναίκας….

Τελικά μάλλον τα κατάφερε ο Θανάσης. Κέρδισε το στοίχημα και τις εντυπώσεις. Πετυχημένη η χθεσινή του εκδήλωση εγκαινίων. Δικαιολόγησε την 3η θέση του στην δημοσκόπηση. Ποια είναι η συνέχεια;





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια