HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΧΑΪΔΩ ΜΙΧ. ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΣΗ» ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ

11 Φεβρουαρίου 1934: ιστορική ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών. Για πρώτη φορά οι Ελληνίδες στην κάλπη. Το σύνθημα «Ψήφος στη γυναίκα», γίνεται πράξη.

11 Φεβρουαρίου του 2019 επέλεξα να ανακοινώσω κι εγώ την υποψηφιότητά μου στο πλευρό του δημάρχου Σάββα Χιονίδη.

Ως ενεργός πολίτης, θεωρώ την ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση ως δυνατότητα να υπηρετήσω τον πολιτισμό έμπρακτα, κατευθύνοντας και την επιχειρηματική δράση προς αυτό το σκοπό. Αυτό σημαίνει μια αειφόρο τουριστική ανάπτυξη με σεβασμό στο φυσικό και πολιτιστικό μας πλούτο. Επιζητώ την τουριστική αξιοποίηση με προώθηση καινοτόμων ιδεών, ενίσχυση της δημιουργικής επιχειρηματικότητας που προσφέρει θέσεις εργασίας και οικονομικά οφέλη αναγκαία για τον τόπο μας, χωρίς να αλλοιώνει την ιδιαίτερη πολιτιστική φυσιογνωμία μας.
Δεν νοείται όμως ο πολιτισμός απλώς ως ένα «προϊόν» με οικονομική διάσταση.
Ο πολιτισμός είναι ένα ολιστικό «προϊόν» που περιλαμβάνει την αισθητική της πόλης, την καθημερινή λειτουργία της, την ενεργό συμμετοχή, την αλληλεγγύη, την Παιδεία.
Γι’ αυτό, είναι ανάγκη να αξιοποιήσουμε το δημιουργικό πνεύμα νέων ανθρώπων, να κινητοποιήσουμε τις πνευματικές δυνάμεις του τόπου, να ενεργοποιήσουμε τα δίκτυα εθελοντών, να διαχύσουμε εκπαιδευτικές δράσεις, ώστε κάθε πολίτης να γίνει συμμέτοχος, να νιώσει ότι τον αφορά το έργο του πολιτισμού.

Διεκδικώ με τη συμπαράταξή μου στο συνδυασμό του Σάββα Χιονίδη, «Πολίτες σε δράση», την πραγματική δράση για τον πολιτισμό ως παράγοντα ανάπτυξης για το παρόν και επένδυσης για το μέλλον.

Δημιουργούμε για το σήμερα και το αύριο της πόλης μας …. για εμάς και για τα παιδιά μας.

ΧΑΪΔΩ ΜΙΧ. ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ
Διαφήμιση-Επικοινωνία
MBA in Marketing
Οικονομικός Επόπτης στο Επιμελητήριο Πιερίας
Μέλος ΔΣ & Υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια