HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Για να ξέρετε αυτά που δεν σας λένε. Γιατί δεν παραιτείται από βουλευτής ο Κώστας ο Κουκοδήμος; Όλα τα σενάρια για εκλογές τον Μάιο ή τον Οκτώβριο και το δίπορτο του Κώστα


Καλησπέρα σε όλους εκείνους που με αγαπάνε κι εκείνους που θα με αγαπήσουν και δεν το ξέρουν ακόμα. Το ξαναέγραψα τις προάλλες και μου άρεσε πολύ, γι΄ αυτό το επαναλαμβάνω… Άμα έχω έμπνευση όμως εεεε;;; Πάμε τώρα να δούμε τα δικά μας… Αυτά που περιμένετε καθημερινά να διαβάσετε…

Λοιπόν παιδιά, μία πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινά στον υπέροχο τούτο τόπο, αυτόν που οι πολιτικοί αποκαλούν ευλογημένο μέχρι να εκλεγούν και μετά πολλοί από αυτούς τον αντιμετωπίζουν ως καταραμένο, με την ανοχή και την ψήφο μας. Για να δούμε, θα σκάσει η βόμβα που ακούγεται; Θα γίνει το γκάλοπ από "την εταιρία του φίλου" για να βγάλει επιτέλους τα "σωστά αποτελέσματα"; Βαρεθήκαμε ν’ ακούμε και να διαβάζουμε «πειραγμένες» δημοσκοπήσεις… Ας δούμε και μια αυθεντική επιτέλους!!! Συμφωνείτε;;;

Αλλά ας ξαναπάμε στα δικά μας προς το παρόν. Σήμερα θα σας πω κάποια πράγματα για να ξέρετε αυτά που δεν σας λένε. Πολλοί με ρωτάτε σχεδόν καθημερινά γιατί δεν παραιτείται ο Κώστας ο Κουκοδήμος από βουλευτής Πιερίας, μιας και κατεβαίνει για Δήμαρχος στην Κατερίνη. Μέχρι τώρα σε σας απάντησα. Όμως, ρώτησα, έψαξα, μίλησα με πολλούς φίλους του και άλλους όχι και τόσο φίλους του και κατέληξα στα παρακάτω, τα οποία μπορεί να σας βοηθήσουν στην απάντηση που γυρεύετε:

Πρώτα απ ’όλα  ακούω πως ο Κώστας περίμενε να γίνουν βουλευτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 18, για αυτό και η ανακοίνωση για την 21η Σεπτεμβρίου. Αλλά η φωτιά στο Μάτι (θυμάστε το μακελιό στο Μάτι εεεε;;;) ακύρωσε το σχέδιο Τσίπρα, κι έτσι λένε πως ο Κώστας προχώρησε στα δημοτικά, που επίσης τον ενδιέφεραν.

Κάποιες κακές «γλώσσες» λένε ότι «κράτησε και ένα παράθυρο ανοικτό», μήπως γίνουν εκλογές τώρα τον Μάρτιο πριν τις βουλευτικές, λόγω Μακεδονίας. Σε αυτή την περίπτωση θα κατέβαινε ως βουλευτής (όπως συζητιέται) και μετά θα έβλεπε αν θα κατέβαινε και για Δήμαρχος ή όχι. Έτσι θα είχε άλλα 4 χρόνια εξασφαλισμένα στη Βουλή και θα μπορούσε εκ του ασφαλούς να δοκιμάσει και στον Δήμο.

Τώρα πολλοί έγκυροι παρατηρητές εκτιμούν ότι ο Κώστας παραμένει και βουλευτής γιατί εκτιμά ότι οι βουλευτικές θα γίνουν τον Οκτώβριο. Μένοντας λοιπόν βουλευτής, θεωρείται ότι σε περίπτωση που δεν εκλεγεί Δήμαρχος, θα μπορεί να κατέβει άνετα τον Οκτώβριο και να πει σε όλους πως δοκίμασε στην Κατερίνη, και τώρα πάλι συ στρατεύεται με το κόμμα, με γνώμονα ΠΑΝΤΑ το καλό του τόπου κλπ.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το σενάριο τον βολεύει ακόμη καλύτερα, όπως εκτιμάται, μιας και έτσι θα μπορεί να λέει σε 15 - 20 πρόσωπα πως θα τα στηρίξει για τις βουλευτικές, ευελπιστώντας να τον πιστέψουν κι έτσι να τον στηρίξουν και αυτοί με την σειρά τους για Δήμαρχο.

Μην ξεχνάτε ακόμη ότι, με την έδρα στο χέρι κρατά εκτός Βουλής και την Άννα τη Μάνη, άρα θα μπορεί να την παλέψει πιο εύκολα τον Οκτώβριο. Αν παραιτηθεί, τότε τον Οκτώβριο θα είναι αυτή βουλευτίνα, με γραφείο και κόσμο, ενώ αυτός θα είναι πρώην βουλευτής και (αν χάσει στις δημοτικές) αποτυχών υποψήφιος Δήμαρχος.

Τέλος, αν κρατήσει τη βουλευτική έδρα ο Κώστας, θα είναι στο παιχνίδι ακόμη και στο ενδεχόμενο να γίνουν τώρα, στις 26 Μαΐου οι βουλευτικές εκλογές. Κατ' αρχήν, όσο δεν παραιτείται, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως κρατά ένα πόδι και στο βουλευτικό σενάριο, έτσι για το μην τυχόν, (για πισινή δηλαδή) που λέμε. Με ταυτόχρονες δημοτικές και βουλευτικές, ο Κώστας θα κτίσει συμμαχίες με 3 - 4 υποψηφίους βουλευτές που θα περιμένουν στήριξη. Και έτσι θα είναι σε θέση ισχύος ο Κώστας όταν θα διαπραγματεύεται μαζί τους!

Τώρα κάποιος μπορεί να πει πως εδώ και μήνες ουσιαστικά η Πιερία δεν έχει βουλευτή ΝΔ. Εεε και; Τι έγινε; Είδατε κανέναν να ενοχλείται από αυτό; Ο Κώστας κάνει μια χαρά τη δουλειά του, κτυπάει με αξιώσεις τον Δήμο της Κατερίνης, συνεχίζει ακάθεκτος τις χορηγίες και είναι και πρώτος μάγκας. Και αν κάποιος δεν τον πιστέψει σε αυτά που λέει, κανένα χλοοπτικό και λίγες έξτρα μπάλες και φανέλες θα το λύσουν το ζήτημα, όπως λένε στο ψιθυριστό πρόσωπα σε διάφορα χωριά του Δήμου. (Εγώ δεν το ξέρω, δεν είδα με τα μάτια μου να τις δίνει τις μπάλες αυτός, ή ο Συμεωνίδης ή κανένας άλλος)…


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε επίσης:

Διαγωνισμός δαγκωνιάρηδων; Για ποιους 2 υποψηφίους Δημάρχους που "ευαγγελίζονται" πολλά, ωραία και θεωρητικά λένε πως το τελευταίο δίμηνο αγωνίζονται για το ποιος θα ανακοινώσει τους περισσότερους "δαγκωνιάρηδες" συμβούλους;

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στη Νότια Πιερία. Δημόπουλος, Γερολιόλιος, Κιάφας και Φαρμάκης «παίρνουν κεφάλι». Οι άλλοι ακόμη το παλεύουν. Οι διαπραγματεύσεις δίνουν και παίρνουν!

Χωράνε και Θάνος και Σερίφης και Τζήκας και Αποστόλης Ίτσιος και Βαγγέλαρος και Νόπη και Κατανάς στον έναν σταυρό εκτός Κατερίνης; Για ποιον κτυπάει η καμπάνα; Γιατί πάλι εγώ νομίζω πως προς το παρόν μόνο ο Βαγγέλαρος ξέρει τι συμβαίνει; Τι θα αλλάξει με την εμφάνιση Κώστα Καραφουλίδη και Μιράντας Παπά;

Ένα μάθημα πολιτικής από τον Ηλία Παπανικολάου από το παρελθόν (18-10-2013)… για το πολιτικό μέλλον της χώρας… ότι «Οι πραγματικοί αγώνες τώρα αρχίζουν»

Ο Νίκος ο Μακρίδης υλοποιεί τις εντολές του image maker (;) και ξεκινά τα βίντεο προς τον λαό του. Μπράβο τον μάγκα τον Χιονίδη που έκανε τον Νίκο λέει "πέσαμε έξω". Νίκος πριν 4 χρόνια για τον κλόουν: "Απευθείας ανάθεση του Δήμου χωρίς διαγωνισμό". (Νίκο αν ξαναπέσεις έξω, τι θα γίνει;)









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια