HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το θέμα που συζητήθηκε το Σαββατοκύριακο! Κλειδώνει η συμμαχία Νταντάμη - Χιονίδη; ΛΕΞΗ δεν είπε ο Γιώργος για τον Σάββα 2 ώρες στην παρουσίαση του προγράμματος του την Πέμπτη!


Καλημέρα παιδιά! Kαλή εβδομάδα να έχουμε! Πως περάσατε το Σαββατοκύριακο; Μη μου λέτε πως ακόμη προσπαθείτε να καταλάβετε το πρόγραμμα του κυρίου Γιώργου Νταντάμη και ότι το διαβάζατε ώρες ολόκληρες! Αυτό είναι άλλη συζήτηση, μπορεί να την κάνουμε κάποια στιγμή.

Πήγα στον Γιώργο, είναι η αλήθεια, και πήγα με χαρά. Τον άκουσα με προσοχή επί 2 και πλέον ολόκληρες ώρες. Και την παρουσίαση και τις "σκληρές" ερωτήσεις που δέχτηκε και τα πάντα. Για μένα στάθηκε πολύ καλά, και μπράβο του.

Όμως με το πρόγραμμα του ο Γιώργος δεν κατάφερε να κάνει τον θόρυβο που περίμενε. Άλλωστε τα περισσότερα από όσα παρουσίασε δεν ήταν προτάσεις, αλλά ευχές για το τι πρέπει να γίνει. Κάποιοι κακεντρεχείς μάλιστα ονόμασαν το πρόγραμμα του ως έκθεση ιδεών. Δεν το συμμερίζομαι.

Το θέμα όμως που συζήτησαν όλοι το Σαββατοκύριακο, ήταν πως ο Γιώργος ο Νταντάμης σχεδόν δηλώνει δημόσια τη συμμαχία του με τον Σάββα τον Χιονίδη! Παρουσίασε ένα πρόγραμμα, μίλησε για δεκάδες ζητήματα και δεν είπε ούτε μία φορά κακιά λέξη για τον Σάββα! Είπε για τον Κουκοδήμο, είπε για τον Λιακόπουλο, αλλά για τον Σάββα κουβέντα.

Όταν λοιπόν παρουσιάζεις το πρόγραμμά σου και δεν έχεις να πεις μία λέξη για τον σημερινό δήμαρχο, τότε όλοι καταλαβαίνουν πως δεν σκοπεύεις να πεις κάτι, τα βρίσκεις όλα καλά. Για αυτό και το Σαββατοκύριακο η συμμαχία Νταντάμη - Χιονίδη ήταν ένα θέμα που συζητήθηκε πάρα πολύ!

Μάλιστα η μη κριτική Νταντάμη προς Χιονίδη συν έπεσε με ένα θέμα που βγήκε την ίδια μέρα, που συνέκρινε τον Νταντάμη με τον Γιαννούλη και κατέληγε στο ίδιο συμπέρασμα: Καμία κριτική προς τον Σάββα!

Απορία μου: Όλα αυτά γίνονται με την ευλογία των συριζαίων, ή την ανοχή τους;



Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος


Διαβάστε:

Θανάσης Λιακόπουλος. Τι θα κάνει αν δεν εκλεγεί δήμαρχος;

Ο Δένης αλλάζει τα δεδομένα στον Κορινό και... δένει αλλιώς τη μαγιά εκεί. Μαζί με Παυλίδη φαίνεται πως φέρνουν τον Λιακόπουλο μία ανάσα από τη δεύτερη θέση, ίσως και την έδρα στον Κορινό. Συνεχίζει να προηγείται ο Κουκοδήμος εκεί. Πως θα απαντήσουν ο Νταντάμης και ο Χιονίδης;

Παυλίδης = Κωνσταντόπουλος. Ο Γιώργος μπαίνει στις εκλογές και αλλάζει τα δεδομένα στην Κατερίνη. 2. Γιατί εγκατέλειψε τον Χιονίδη και επέλεξε τον Λιακόπουλο. Τι θα κάνουν οι Κωνσταντοπουλικοί του Χιονίδη

Παυλίδης = Κωνσταντόπουλος. Ο Γιώργος μπαίνει στις εκλογές και αλλάζει τα δεδομένα στην Κατερίνη. Γιατί ΑΔΕΙΑΣΕ όλους τους δικούς του που πήγαν με Κουκοδήμο. Μήπως η κάθοδος του μπαρμπα Γιάννη με τον Γερολιόλιο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι;

Ο Μπάμπης Μπρουσκέλλης του Νταντάμη απασφάλισε και εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον Σύριζα: "Και που αλλού θα πήγαιναν εκτός από εμάς; Δεν είχαν άλλη επιλογή και στήριξαν εμάς. Προσπαθούν να πάρουν μερίδιο της επιτυχίας μας". Σαν έναν άνδρα που λέει πως "η γυναίκα δεν είχε άλλη επιλογή, για αυτό και με παρακάλεσε να τη δεχτώ κοντά μου"

Σοφία Μαυρίδου: «Ο διανοητικά δυνατός άνθρωπος δεν φοβάται το ρίσκο»

Κώστας Δημόπουλος. Τι θα κάνει αν δεν εκλεγεί δήμαρχος;

Βαγγέλης Γερολιόλιος. Τι θα κάνει αν δεν εκλεγεί δήμαρχος;



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια