HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Μπάμπης Μπρουσκέλλης του Νταντάμη απασφάλισε και εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον Σύριζα: "Και που αλλού θα πήγαιναν εκτός από εμάς; Δεν είχαν άλλη επιλογή και στήριξαν εμάς. Προσπαθούν να πάρουν μερίδιο της επιτυχίας μας". Σαν έναν άνδρα που λέει πως "η γυναίκα δεν είχε άλλη επιλογή, για αυτό και με παρακάλεσε να τη δεχτώ κοντά μου"


Καλημέρα παιδιά! Είδατε εχθές το απόγευμα την συνέντευξη του Μπάμπη Μπρουσκέλη στην Εύη η Μιχωλού; Θυμίζω ότι Κατερινιώτης bon viveur θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό Νταντάμη. Στην αρχή οι πληροφορίες έλεγαν πως θα είναι υποψήφιος πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, μετά την αλλαγή του νόμου όμως, δεν ξέρω αν πάει για τοπικός ή δημοτικός με σταυρό.

Λοιπόν, ο Μπάμπης στην Εύη ήταν δυναμικός, και πολύ τον χάρηκα! Τα έχωσε κανονικά στους συριζαίους και υπονόησε πως χάρη έκανε ο Νταντάμης στον Σύριζα και αποδέχθηκε τη στήριξη του. Περίπου δηλαδή το νόημα των όσων είπε είναι το εξής:

"Ο Σύριζα μας στήριξε από ανάγκη. Και που αλλού θα πήγαιναν εκτός από εμάς; Δεν είχαν άλλη επιλογή, εμείς είμαστε οι πιο κοντινοί ιδεολογικά στον Σύριζα, για αυτό και ήρθαν μαζί μας. Τώρα προσπαθούν να πάρουν μερίδιο της επιτυχίας μας".

Ο Μπάμπης μου ο καλός ξέχασε πως μόνο ο Σύριζα έδωσε στήριξη στον Γιώργο τον Νταντάμη, ενώ το ΚινΑλ (υποτίθεται ο φυσικός του χώρος) δεν του έδωσε στήριξη. Ουσιαστικά θεωρεί πως τους έκανε χάρη ο Νταντάμης τους συριζαίους και τους πήρε μαζί του... ΟΚ… Είναι και αυτή μια άλλη οπτική γωνία…

Εμένα πάντως, όλο αυτό μου θυμίζει έναν άνδρα που λέει για μία γυναίκα "δεν είχε άλλη επιλογή, για αυτό και με παρακάλεσε να τη δεχτώ κοντά μου". Κάπως έτσι βλέπω πως το βάζει το ζήτημα ο Μπάμπης μας.

Φαντάζομαι θα χαρούν πολύ οι Συριζαίοι, όταν μάθουν πως χάρη τους έκανε ο Νταντάμης και τους πήρε μαζί του! Να μην ξεχάσω να πω στον Κώστα τον Μανιάτη πως χρωστάει χάρη στον Νταντάμη!
Και να δείτε τι χαρές θα κάνουν οι δεξιοί του Νταντάμη το βράδυ των εκλογών, όταν θα διαπιστώσουν πως οι σταυροί στους Συριζαίους θα πάνε οργανωμένα ως μπλοκ, ενώ αυτοί θα παλεύουν να εκλεγούν μαζεύοντας έναν - έναν τους σταυρούς τους, μέσα σ’ ένα ψηφοδέλτιο συριζα - κεντροαριστεράς.

Τι να πω! Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά! Και στον Μπάμπη, που δεν κατάφερε να εκλεγεί με σταυρό την προηγούμενη φορά με τον Χιονίδη και τώρα θα προσπαθήσει να εκλεγεί απέναντι σε Γκούνα, Χατζηιωαννίδη, Νταρλαγιάννη και λοιπούς συριζαίους! Θα τα καταφέρει αυτή τη φορά; Θα είναι ο "ηγέτης των δεξιών" όπως λέγεται πως του υποσχέθηκε ο Γιώργος;

Μακάρι Μπάμπη μου, μακάρι! Ειλικρινά σου το εύχομαι ολόψυχα…

Σημείωση: Το βίντεο με την συνέντευξη του φίλου μου Μπάμπη, θα αναρτηθεί στο επίσημο κανάλι της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης μάλλον τις επόμενες ημέρες.


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε επίσης:

Παυλίδης = Κωνσταντόπουλος. Ο Γιώργος μπαίνει στις εκλογές και αλλάζει τα δεδομένα στην Κατερίνη. Γιατί ΑΔΕΙΑΣΕ όλους τους δικούς του που πήγαν με Κουκοδήμο. Μήπως η κάθοδος του μπαρμπα Γιάννη με τον Γερολιόλιο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι;

Σοφία Μαυρίδου: «Ο διανοητικά δυνατός άνθρωπος δεν φοβάται το ρίσκο»

Κώστας Δημόπουλος. Τι θα κάνει αν δεν εκλεγεί δήμαρχος;

Βαγγέλης Γερολιόλιος. Τι θα κάνει αν δεν εκλεγεί δήμαρχος;
Την επόμενη εβδομάδα στην Kapa-News: Περίπου 2 μήνες πριν τις εκλογές, ποια είναι η πραγματική εικόνα σε κάθε Δήμο της Πιερίας; (Ναι, θα στεναχωρήσω όλους τους αιθεροβάμωνες και τους υποτακτικούς τους που μπορούν να τους δώσουν και 130% για ένα χαρτζηλίκι)

Ο Κουκοδήμος διεκδικεί την μονοεδρική στα Πιέρια, δυναμώνοντας τον Μπιτόπουλο και του δίνει σοβαρό προβάδισμα. Κρατάει δυνάμεις ο Χιονίδης με Βαϊνά και Δρούγκα στην περιοχή; Τι θα κάνουν Νταντάμης και Λιακόπουλος;

Ξανα ανακατεύεται η τράπουλα στη Νότια Πιερία – Ο Δημόπουλος πάει για «ματ» - «Κλείδωσε» την Βροντού και ετοιμάζει «βόμβα» - Ν’ ανησυχεί ο Γερολιόλιος; Ο Κιαφας αντεπιτίθεται δυνατά.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια