Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κώστας Δημόπουλος. Τι θα κάνει αν δεν εκλεγεί δήμαρχος;


Καλημέρα στην παρέα! Καλό χειμώνα βρε παιδιά! Ο καιρός έγινε... Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ μέσα σε μόλις 24 ώρες. Είχαμε και αυτό το μπλακ άουτ εχθές το απόγευμα που μας αποσυντόνισε όλους, και χάσαμε τους ρυθμούς μας. Σήμερα όμως μέχρι στιγμής όλα καλά! Πάμε στα δικά μας όμως τώρα.

Έχει πάνω από μία δεκαετία στην τοπική πολιτική σκηνή ο Κώστας ο Δημόπουλος. Κατέβηκε και για βουλευτής πριν από καμιά 10αριά χρόνια, κατέβηκε για δήμαρχος το 2010 και έχασε από τον Γιώργο Παπαθανασίου ενώ ήταν φαβορί, έκανε την ανατροπή όμως, και κέρδισε το 2014. Για δήμαρχο τον στήριξε τότε, και τον επέβαλλε ο Γιώργος ο Κωνσταντόπουλος, την ίδια περίοδο που στήριξε και την Σοφία ως υποψήφια αντιπεριφερειάρχη. Τότε ο Κώστας φαινόταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κερδίσει χαλαρά και τουλάχιστον άλλη μία τετραετία, όμως σήμερα αυτό δεν ισχύει πια. Έχει πολύ στενή σχέση και συμμαχία τόσο με τον Σάββα τον Χιονίδη όσο και με τη Σοφία τη Μαυρίδου. Επίσης έχει στενή σχέση και με την Έφη τη Μπάσδρα.


Ο Κώστας κάποια στιγμή θεωρήθηκε αδύναμος, μάλιστα κάποιοι αμφισβήτησαν ακόμη και τη δυνατότητα του να περάσει στον δεύτερο γύρο. Όμως πρόσφατα απέδειξε πως είναι δυνατός παίκτης, ανακοίνωσε ένα καλό ψηφοδέλτιο και έδειξε πως είναι μέσα στο παιχνίδι. Λογικά θα πάει και αυτός στον δεύτερο γύρο, άνετα. Μετά θα μετρήσουν πολλά άλλα στοιχεία. Για τον Κώστα θα είναι κυρίαρχο το στοιχείο του αν γίνουν οι βουλευτικές εκλογές παράλληλα με τις δημοτικές ή όχι.
Τι θα γίνει όμως αν ο Κώστας ο Δημόπουλος δεν εκλεγεί; Τι θα κάνει σε αυτή την περίπτωση;

Για να δούμε τα δεδομένα...

Αν οι βουλευτικές εκλογές γίνουν τον Μάιο, μαζί με τις δημοτικές, τότε ο Κώστας δεν προλαβαίνει να κινηθεί. Θα ΄παραμείνει στην αντιπολίτευση του δήμου και θα περιμένει μετά από 4 χρόνια για να δει τα επόμενα βήματα του.

Αν οι βουλευτικές εκλογές γίνουν τον Οκτώβριο; Μπορεί να πάει για βουλευτής όπως λένε πολλοί αντίπαλοι του; Να σας πω. Θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις. Για να δούμε γιατί...

Όπως έγραψα και χθες έχει σημασία να δούμε αν οι θέσεις γυναικών στο ψηφοδέλτιο θα είναι υποχρεωτικά 2 ή 3. Αν είναι 2, τότε εύκολα μπορεί να μπει και ο Κώστας.

Και 3 να είναι οι γυναίκες, πάλι θεωρώ πως ο Κώστας μπορεί να πάρει θέση στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο, αν φυσικά το θέλει κι εκείνος. Μπορεί όμως να χάσει φέτος και μετά να καταφέρει να ανατρέψει τα δεδομένα; Αν έχει εκλεγεί ο Σάββας και συμμαχήσει με την Έφη, γιατί όχι; 

Αν με βάζατε να στοιχηματίσω, τότε δεν θα έπαιρνα το στοίχημα... για υποψηφιότητα ή ΜΗ του Κώστα για βουλευτής, αν χάσει τον δήμο. Ο άνθρωπος θα δώσει τη μάχη του και μπορεί να κερδίσει τον δήμο, ωστόσο έχει πόρτες ανοικτές.

Για να είμαστε αγαπημένοι: Δεν λέω ότι ο Κώστας ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ να πάει για βουλευτής. Πάει για δήμαρχος και του εύχομαι καλή επιτυχία. Απλώς προσπαθώ να σκεφθώ την επόμενη μέρα.

Και πάλι… Καλημέρα σας!


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Βαγγέλης Γερολιόλιος. Τι θα κάνει αν δεν εκλεγεί δήμαρχος;

Την επόμενη εβδομάδα στην Kapa-News: Περίπου 2 μήνες πριν τις εκλογές, ποια είναι η πραγματική εικόνα σε κάθε Δήμο της Πιερίας; (Ναι, θα στεναχωρήσω όλους τους αιθεροβάμωνες και τους υποτακτικούς τους που μπορούν να τους δώσουν και 130% για ένα χαρτζηλίκι)

Ο Κουκοδήμος διεκδικεί την μονοεδρική στα Πιέρια, δυναμώνοντας τον Μπιτόπουλο και του δίνει σοβαρό προβάδισμα. Κρατάει δυνάμεις ο Χιονίδης με Βαϊνά και Δρούγκα στην περιοχή; Τι θα κάνουν Νταντάμης και Λιακόπουλος;

Ξανα ανακατεύεται η τράπουλα στη Νότια Πιερία – Ο Δημόπουλος πάει για «ματ» - «Κλείδωσε» την Βροντού και ετοιμάζει «βόμβα» - Ν’ ανησυχεί ο Γερολιόλιος; Ο Κιαφας αντεπιτίθεται δυνατά.

8 Μαρτίου. Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Αφιερωμένο στις γυναίκες των εκλογών της Πιερίας.

Χοντραίνει το παιχνίδι... Διπλό μέτωπο Κουκοδήμου με προμετωπίδα τον Σύριζα: "Ο Νταντάμης είναι ο φανερός άνθρωπος του Σύριζα", "Ο Χιονίδης είναι ο κρυφός άνθρωπος του Σύριζα" και υπόνοιες ότι συνεργάζονται Γιώργος και Σάββας

2019. Η χρονιά του Λευτέρη Μωυσιάδη. Το πολύ σε 8 μήνες θα είναι είτε στη Βουλή, είτε στον δήμο Αθηναίων, είτε μεγάλη κυβερνητική θέση. Όποιος δεν το κατάλαβε ακόμη, κορόιδο πιάνεται...

Εμπλοκή του Γιώργου Κυριακίδη στα προεκλογικά των συμβούλων του Σάββα! Γιώργος Κυριακίδης εναντίον Πιπίτσας Παρτσαλίδου! Ο Γιώργος με αριστοτεχνικό τρόπο αποφεύγει να κατηγορήσει τον Σάββα και ταυτόχρονα του ζητά να διώξει την Πιπίτσα. ("ο Σάββας είναι καλός, η Πιπίτσα φταίει για όλα")

Άξιος! Τα χορευτικά του προσόντα έδειξε ο Έντιμος Νίκος, ο Νίκος ο Μακρίδης! Στον χορό των Φωτεινών μπήκε στον χορό, μπέρδεψε λίγο τα βήματα αλλά είχε μπρίο και στυλ! Αφού ξέρει να χορεύει κιόλας, είναι έτοιμος για δημοτικός σύμβουλος, έχεις όλα τα προσόντα! Με οδηγία ή εντολή Άγγελου;

Τα συμπεράσματα από τις εκλογές συνέδρων του ΚινΑλ. Ο ρόλος της μονοσταυρίας. Η επιδοκιμασία της επιλογής Παγούρα να πάει στον Λιακόπουλο. Η δύναμη της Μαρίας Μίχου. Η αποδοκιμασία της επιλογής Νταντάμη να κρατήσει τη στήριξη του Σύριζα. Που ήταν οι... Aμοιριδικοί;Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.