Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Δένης αλλάζει τα δεδομένα στον Κορινό και... δένει αλλιώς τη μαγιά εκεί. Μαζί με Παυλίδη φαίνεται πως φέρνουν τον Λιακόπουλο μία ανάσα από τη δεύτερη θέση, ίσως και την έδρα στον Κορινό. Συνεχίζει να προηγείται ο Κουκοδήμος εκεί. Πως θα απαντήσουν ο Νταντάμης και ο Χιονίδης;
Καλημέρα στην παρέα την καλή! Με τον Παυλίδη και τον Κωνσταντόπουλο αφήσαμε στην άκρη ένα θέμα που ή αλήθεια είναι ότι ξάφνιασε επίσης τον κόσμο το πρωί της Τρίτης. Μιλώ για την υποψηφιότητα του Δημήτρη του Δένη με τον Λιακόπουλο στον Κορινό. Ακόμη εχθές το βράδι άκουγα συζητήσεις στην πόλη γι’ αυτή την «μεταγραφή». Για να δούμε τώρα τι παίζει και εκεί...
Λοιπόν... Δένης = Κωνσταντόπουλος. Από αυτό αρχίζω και νομίζω πως όλοι καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Επίσης ο Παύλος ο Παυλίδης έχει πολύ γερές βάσεις στον Κορινό, από όπου κατάγεται η μητέρα του. Προσθέστε εδώ και τα πολλά και δυνατά στελέχη του Λιακόπουλου στον Κορινό. Φαίνεται λοιπόν πως με αυτές τις δύο κινήσεις ο Θανάσης μπορεί να φτάσει μία ανάσα από τη δεύτερη θέση και τον δεύτερο γύρο. Μεγάλη και ξαφνική πρόοδος, για κάποιον που ελάχιστοι πιστεύαμε πως έχει ελπίδες, πριν από 6 - 8 μήνες.

Στον Κορινό ξέρετε, οι έδρες είναι 3 και θα τις πάρουν οι 3 πρώτοι συνδυασμοί. Πρώτος φαίνεται ότι παραμένει με διαφορά ο Κώστας ο Κουκοδήμος. Με Βουνίσιο, Δημητρίου, Βεβέ, Συμεωνίδη και την ομάδα, Νόπη Ναβροζίδου, Μητακίδη, Τάπρα μου είπαν κάποιοι (λέτε;). Θα την πάρει την έδρα ο Κώστας εκεί και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά. Σημασία έχει με πόση απόσταση θα την πάρει.

Τώρα με την κάθοδο Δένη - Παυλίδη, ο Λιακόπουλος μπαίνει γερά στο παιχνίδι. Πως θα απαντήσουν ο Χιονίδης και ο Νταντάμης; Ο Σάββας έχει δύναμη, έχει ανθρώπους και στημένο μηχανισμό, Κυραηλίδη, Καλτσίδη, Σιδέρη Μιχαηλίδη, Φώτη Δρούγκα (ναι, καλά διαβάζετε) και άλλους, κάνει (μαθαίνω) "χειρουργικές" κινήσεις και είναι μαχητής. Το ίδιο και ο Γιώργος ο Νταντάμης, με Πετρίδη και Αγαθαγγελίδη, που τρυπάνε πολύ καλά. Ας μην ξεχνάμε ακόμη πως στον Κορινό οι δυνάμεις του Σύριζα ήταν ισχυρές στις προηγούμενες εκλογές και όλο και κάτι θα προσθέσουν και αυτές εκεί.

Κάποιοι λένε πως λείπουν ακόμη αρκετά κομμάτια από το παζλ αυτής της δημοτικής ενότητας. Το σίγουρο είναι πως οι 3 έδρες θα παιχτούν σκληρά ως το τέλος... Αφήστε που υπάρχει και η φράση που λένε τα τελευταία χρόνια εκεί. Ότι δηλαδή «ο Κορινός βγάζει δήμαρχο».

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξουμε σε αυτές τις εκλογές!


Γράφει & Υπογράφει


Διαβάστε ακόμη:


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.