HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας πριν λίγο στο Παλαί ντε Σπορ στον φιλικό αγώνα μπάσκετ κατά του εκφοβισμού παρουσία 5.000 μαθητών της Κεντρικής Μακεδονίας

Φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και των Greek Legends 2004 διοργανώθηκε στο Nick Galis Hall (Αλεξάνδρειο Μέλαθρον), στο πλαίσιο της δράσης «Live Without Bullying», με τίτλο «Κάνουμε τρίπλα στον εκφοβισμό».

5000 μαθητές και συνοδοί από 52 σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας παρακολούθησαν τον φιλικό αγώνα μπάσκετ ενώ, κατά τον χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας αναφερόμενος στο φαινόμενο του bullying τόνισε πως «Δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν».

Στη φωτό ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο 19χρονος φοιτητής Νομικής ΑΠΘ Ηλίας Παπανικολάου, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Απόστολο Τζιτζικώστα. 

Στη φωτό ο βετεράνος διεθνής μπασκετμπολίστας Θοδωρής Παπαλουκάς και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ηλίας Παπανικολάου.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας –Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, την ΚΕΔΗΘ και τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για το θέμα του σχολικού εκφοβισμού, ενώ παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η εκπρόσωπος Τύπου του Κέντρου Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια