Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Εντατική προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Λεοντικό στην Κηφισιά


- Θετική η συμμετοχή των τριών αθλητριών στην προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων


Οι αθλήτριες των Πιερίδων Μουσών αξιοποιούν κάθε δυνατότητα για προπόνηση και τεχνική σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο ώστε να έχουν τις  καλύτερες προϋποθέσεις για τον κρίσιμο αγώνα με την ομάδα του Λεοντικού, στην Κηφισιά την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.
Η ομάδα θα μεταβεί στην Αττική από το βράδυ του Σαββάτου και θα διανυχτερεύσει κοντά στην Κηφισιά ώστε οι αθλήτριες να αφοσιωθούν και να ανταπεξέλθουν χωρίς την ταλαιπωρία του πολύωρου ταξιδιού στην ατομική και συλλογική ευθύνη και απαίτηση του παιχνιδιού.
Διοίκηση, προπονητές και παίχτριες, με εμπιστοσύνη στην δυναμική της ομάδας στοχεύουν σε θετικό αποτέλεσμα για να φτάσουν πιο κοντά στον στόχο της ανόδου. 

Τρεις αθλήτριες στην προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων

Θετική ήταν η συμμετοχή των τριών αθλητριών των Πιερίδων Μουσών στην διαδικασία προεπιλογής για την Εθνική Ομάδα στην οποία κλήθηκαν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.  
Οι αθλήτριες Κατερινοπούλου Ελένη, Κουτσού Φωτεινή και Τζουμέρκα Βάγια φόρεσαν τις φανέλες με το εθνόσημο και συμμετείχαν το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, σε προπόνηση και διαδικασία προεπιλογής παρουσία των προπονητών της Εθνικής Ομάδας.
Τις αθλήτριες συνόδεψε η πρόεδρος της Ομάδας των Πιερίδων Μουσών κ. Παρασκευή Ζιώγα η οποία αξιοποίησε την παρουσία της στην διαδικασία προεπιλογής των αθλητριών για την Εθνική Ομάδα Κορασίδων και είχε συζητήσεις με τα μέλη του κλιμακίου της ΕΠΟ.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.