HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Που οφείλεται η επικοινωνιακή «αντεπίθεση» του Γ. Κωνσταντόπουλου;


Φαίνεται πως η καθημερινή αναφορά του ονόματός του και η ατυχή προσπάθεια «κάποιων κύκλων» να θέλουν να εμπλέξουν τον ίδιο με τα εκλογικά και προεκλογικά δρώμενα του τόπου, τον έφτασαν στα όριά του τον Γιώργο Κωσταντόπουλο κι έτσι σήμερα απάντησε ευθαρσώς σε παρόμοιο δημοσίευμα τοπικού μπλογκ, αγνώστου ταυτότητας και σκοπού.

Έγραψε λοιπόν σήμερα στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο κ. Κωσταντόπουλος:

Σε όσους «ανησυχούν» απαντώ ότι απλά κάνω την δουλειά μου για την οποία εκλέχτηκα!
Σε εποχή έντονης κρίσης όπου όλα βουλιάζουν στην πατρίδα μας ,εμείς δεν το βάζουμε κάτω...
Μπορεί κάποιοι να θέλουν την Ελλάδα μας μικρή και τις ελληνικές επιχειρήσεις μικρότερες αλλά εμείς βλέπουμε μόνο έξω με όπλο μας την μεγάλη ιστορία μας και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μας έναντι των ανταγωνιστών μας..
Μην ανησυχείτε λοιπόν «φίλοι» μου στην Πιερία και Ελλάδα γιατί απλά ανταγωνιστές βλέπω μόνο έξω , εκεί στις διεθνείς αρένες πρέπει να δώσουμε τις μάχες μας και να τις κερδίσουμε!
https://pelekasblog.wordpress.com/2019/03/01/που-οφείλεται-η-επικοινωνιακή-αντεπ/


Δείτε την ανάρτησή του:


Προφανώς λοιπόν ο κ. Κωσταντόπουλος απαντάει λακωνικά μεν, αλλά κλείνει μια για πάντα τα στόματα όλων όσων διασπείρουν σενάρια εμπλοκής του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Σχόλιο Kapa News: Κρίμα κ. Κωσταντόπουλε. Μας κόψατε την ελπίδα πια να βρούμε κάποιους φανατικούς οπαδούς τέτοιων σεναρίων για να κερδίσουμε κανένα στοίχημα. Δεν πειράζει όμως. Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτή η απάντησή σας να είναι αρκετή να κλείσουν επιτέλους τα στόματα όσων διασπείρουν αυτά τα fake news.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια