HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το κρυφό - φανερό όπλο του Κώστα Κουκοδήμου. Ανέστης Μυστρίδης, φανατικά με Κουκοδήμο, φανατικά με Δημήτρη Ζησιμόπουλο. Ο πρόεδρος του Νοσοκομείου δεν καταλαβαίνει κανέναν και τα δίνει όλα για τον Κώστα και τον συγγενή του τον Δημήτρη!

Καλημέρα σας! Φαίνεται πως ο καιρός να παραμένει αναποφάσιστος για το αν θα κάνει Άνοιξη ή θα παραμείνει στον χειμώνα για λίγο ακόμη. Κάτι σαν τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους δηλαδή. Ας ελπίσουμε ότι μέχρι το Πάσχα ο καιρός θα πάρει την σωστή απόφαση. Πάμε όμως στα δικά μας.
Με πολλά όπλα μπαίνει στην τελική ευθεία των εκλογών ο Κώστας ο Κουκοδήμος! Ουσιαστικά μάλιστα θα έλεγα πως έχει έναν μη υποψήφιο που μετράει για 5 υποψηφίους! Ο λόγος για τον Ανέστη τον Μυστρίδη, τον πρόεδρο του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, που έχει βγει ανοικτά στη μάχη υπέρ του Δημήτρη του Ζησιμόπουλου από πλευράς Κουκοδήμου.

Με τον Δημήτρη είναι και συγγενής ο Ανέστης, έτσι όλες οι εξυπηρετήσεις και κάθε τι άλλο που περνάει από το χέρι του, το στέλνει εκεί, και αντίστροφα.

Κάποιοι διερωτώνται για το αν πράττει σωστά ο Ανέστης, να εκτίθεται έτσι τόσο ανοικτά με τον Κώστα και τον Δημήτρη, όταν η θέση του είναι πολιτική. Οι ερμηνείες που ακούω για αυτό είναι 2:

- Ήταν Ανελ, δεν τον νοιάζει, θα φύγει μετά την αλλαγή της κυβέρνησης και κάνει αυτό που γουστάρει για να στηρίξει τον δικό του άνθρωπο.

- Τον νοιάζει και τον παρανοιάζει, αλλά έχει πάρει διαβεβαιώσεις ότι θα τον κρατήσει και η ΝΔ! (δηλαδή οι νέοι βουλευτές της ΝΔ και ο Κωνσταντόπουλος που θα είναι στα πράγματα θα κρατήσουν τον πρόεδρο που έκανε πλάτες στον Κουκοδήμο. Οκ, μπορεί, τι να πω...)


Εγώ πάντως του βγάζω το καπέλο του Ανέστη! Για 5 υποψηφίους μετράει! Και αν εκλεγεί ο Δημήτρης ο Ζησιμόπουλος, σε έναν σημαντικό βαθμό θα το οφείλει και στον Ανέστη!

Γκολ του Κώστα ο Ανέστης παιδιά.


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:+















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια