Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το κρυφό - φανερό όπλο του Κώστα Κουκοδήμου. Ανέστης Μυστρίδης, φανατικά με Κουκοδήμο, φανατικά με Δημήτρη Ζησιμόπουλο. Ο πρόεδρος του Νοσοκομείου δεν καταλαβαίνει κανέναν και τα δίνει όλα για τον Κώστα και τον συγγενή του τον Δημήτρη!

Καλημέρα σας! Φαίνεται πως ο καιρός να παραμένει αναποφάσιστος για το αν θα κάνει Άνοιξη ή θα παραμείνει στον χειμώνα για λίγο ακόμη. Κάτι σαν τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους δηλαδή. Ας ελπίσουμε ότι μέχρι το Πάσχα ο καιρός θα πάρει την σωστή απόφαση. Πάμε όμως στα δικά μας.
Με πολλά όπλα μπαίνει στην τελική ευθεία των εκλογών ο Κώστας ο Κουκοδήμος! Ουσιαστικά μάλιστα θα έλεγα πως έχει έναν μη υποψήφιο που μετράει για 5 υποψηφίους! Ο λόγος για τον Ανέστη τον Μυστρίδη, τον πρόεδρο του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, που έχει βγει ανοικτά στη μάχη υπέρ του Δημήτρη του Ζησιμόπουλου από πλευράς Κουκοδήμου.

Με τον Δημήτρη είναι και συγγενής ο Ανέστης, έτσι όλες οι εξυπηρετήσεις και κάθε τι άλλο που περνάει από το χέρι του, το στέλνει εκεί, και αντίστροφα.

Κάποιοι διερωτώνται για το αν πράττει σωστά ο Ανέστης, να εκτίθεται έτσι τόσο ανοικτά με τον Κώστα και τον Δημήτρη, όταν η θέση του είναι πολιτική. Οι ερμηνείες που ακούω για αυτό είναι 2:

- Ήταν Ανελ, δεν τον νοιάζει, θα φύγει μετά την αλλαγή της κυβέρνησης και κάνει αυτό που γουστάρει για να στηρίξει τον δικό του άνθρωπο.

- Τον νοιάζει και τον παρανοιάζει, αλλά έχει πάρει διαβεβαιώσεις ότι θα τον κρατήσει και η ΝΔ! (δηλαδή οι νέοι βουλευτές της ΝΔ και ο Κωνσταντόπουλος που θα είναι στα πράγματα θα κρατήσουν τον πρόεδρο που έκανε πλάτες στον Κουκοδήμο. Οκ, μπορεί, τι να πω...)


Εγώ πάντως του βγάζω το καπέλο του Ανέστη! Για 5 υποψηφίους μετράει! Και αν εκλεγεί ο Δημήτρης ο Ζησιμόπουλος, σε έναν σημαντικό βαθμό θα το οφείλει και στον Ανέστη!

Γκολ του Κώστα ο Ανέστης παιδιά.


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-Διαβάστε ακόμη:+Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.