Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΑΠΟΚΛΕΙΤΙΚΟ! Ήρθαν τα εκλογικά παραβάν, και μάλιστα του κουτιού! Αυτή την ώρα παραλαμβάνουν οι Δήμοι!!! (φωτο)

Σήμερα το πρωί έφτασε και το πρώτο φορτηγό που μετέφερε τα ολοκαίνουρια παραβάν που θα χρησιμοποιηθούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Οι 3 δήμοι της Πιερίας ξεκίνησαν την παραλαβή των νέων εκλογικών παραβάν. Βλέπετε, έχουμε δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές μαζί (εκτός άλλων εκπλήξεων) και τα ήδη υπάρχοντα παραβάν μάλλον δεν θα φτάσουν φέτος.

Όλα σχεδόν έτοιμα λοιπόν για τον Μάιο…. Καλή υπομονή έως τότε και καλή επιτυχία σε όλους όσους συμμετέχουν σ’ αυτές…Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.