HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Χρόνια σας Πολλά, κύριε Κώστα Κουκοδήμο. Τα ψέματά σας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη στήριξη της ΝΔ. Όσο περνάει ο καιρός, μοιάζετε όλο και περισσότερο με τον κ. Αλέξη Τσίπρα

Καλήμερα σας, κύριε Κώστα Κουκοδήμο. Χρόνια σας Πολλά για σήμερα, πρωταπριλιά. Μπορεί πολλοί συνδημότες μας να έχουν κοντή μνήμη και να ξεχνούν γρήγορα, όμως υπάρχουμε και πολλοί που θυμόμαστε.

3 Ιανουαρίου 2018, συνέντευξη του Κώστα Κουκοδήμου στη δημοσιογράφο Εύη Μιχωλού, απόσπασμα
 
...
Εύη Μιχωλού: «Θα είστε, σε ενάμισι χρόνο από τώρα, υποψήφιος Δήμαρχος (Κατερίνης); Το σκέφτεστε;»
Κώστας Κουκοδήμος: «Πρώτα θα βγει ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και μετά (έρχονται) οι προσωπικές φιλοδοξίες. Και οι δικές μου και του καθενός»
Εύη Μιχωλού: «Αν δεν γίνουν το 2018 οι Εθνικές Εκλογές και γίνουν το 2019 μαζί με τις εκλογές τής Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εσείς τί θα κάνετε;»
Κώστας Κουκοδήμος: «Θα κάνω αγώνα για να βγει ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης Πρωθυπουργός».
Εύη Μιχωλού: «Εσείς (δηλαδή, σ’ αυτή και μόνο την περίπτωση, όπου Εθνικές Εκλογές και Αυτοδιοικητικές Εκλογές γίνουν ταυτόχρονα) θα είστε και πάλι υποψήφιος Βουλευτής, αντιλαμβάνομαι».
Κώστας Κουκοδήμος: «Ο κόσμος με έχει εκλέξει Βουλευτή. Τον κόσμο τον εκπροσωπώ σαν Βουλευτής. Μη συγχέετε τις παρεμβάσεις μου στον Δήμο…»
 
Κώστας Κουκοδήμος: Εγώ θα κατέβω (Δήμαρχος) μόνο με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Δεν θα κατέβω ανεξάρτητος οπουδήποτε κι αν κατέβω. …Εάν, λοιπόν, η Νέα Δημοκρατία με κατεβάσει για Δήμαρχο, θα κατέβω για Δήμαρχος.
  
Χρόνια σας Πολλά, κύριε Κουκοδήμο.

1.      Είπατε πως πρώτα θα κάνετε τον Μητσοτάκη Πρωθυπουργό και μετά θα κατέβετε για υποψήφιος Δήμαρχος. Είτε είπατε ψέματα, είτε θα αποσυρθείτε από τις δημοτικές εκλογές και θα είστε υποψήφιος βουλευτής όταν γίνουν οι βουλευτικές.
 
2.      Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει δώσει σε κάποιον τη στήριξή της για τον Δήμο της Κατερίνης. Εσείς κατεβήκατε ως υποψήφιος Δήμαρχος ήδη από τις 21 Σεπτεμβρίου 2018. Είτε είπατε ψέματα, είτε θα αποσυρθείτε από τις δημοτικές εκλογές αν τις επόμενες μέρες δεν λάβετε το χρίσμα της ΝΔ.
 
 
Χρόνια σας Πολλά, κύριε Κουκοδήμο,
 
Μέχρι τώρα:
·        8 εβδομάδες πριν τις εκλογές, δεν έχετε πρόγραμμα (αυτό που «βγάζετε σε δημόσια διαβούλευση» αντιγράφοντας τις ιδέες του συνδυασμού μας και προσθέτοντας και λίγες ακόμη, δεν είναι πρόγραμμα διακυβέρνησης ενός Δήμου. Εδώ δεν είναι Βουλή, να μιλάτε λίγες φορές σε 12 χρόνια και κανείς να μην ασχολείται μαζί σας)
·        Έχετε στηρίξει ΑΜΕΣΑ τον Σύριζα («θα έρθει 4ο μνημόνιο»), εσείς, ένας βουλευτής της ΝΔ. Έτσι θα κάνετε τον Μητσοτάκη Πρωθυπουργό; Λέγοντας ψευδώς πως θα έρθει 4ο μνημόνιο;
·        Επιτελείτε πλημμελώς τα καθηκόντά σας ως βουλευτής Πιερίας, μιας και ασχολείστε αποκλειστικά με την Κατερίνη
·        Ενώ ταυτόχρονα δίνετε απίστευτες, εξωπραγματικές υποσχέσεις σε εκατοντάδες συνδημότες μας και μοιράζετε χορηγίες από τα χρήματα του Ελληνικού λαού, που σας τα έδωσε για να είστε βουλευτής
·        (Οι ανύπαρκτες δημοσκοπήσεις που επικαλούνται οι πάσης φύσεως όψιμοι παραπλανηθέντες φίλοι σας δεν είναι άξιες σχολιασμού. Είναι καταγέλαστες, όπως και οι κομιστές τους)
 
 
Χρόνια σας Πολλά, κύριε Κουκοδήμο,
 
Είναι ξεκάθαρο πως όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερο μοιάζετε με τον κ. Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο φαίνεται να αντιγράφετε κατά γράμμα. Λέτε ψέματα για τη ΝΔ, ψέματα για τη στήριξή σας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποσχέστε τα πάντα στους πάντες και δεν έχετε πρόγραμμα.
 
Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές οι δημότισσες και οι δημότες της Κατερίνης θα αποφασίσουν αν συμφωνούν και επικροτούν τα ψέματά σας, τις απίστευτες υποσχέσεις σας και τη συνεχή αλλαγή των λόγων σας.
 
 
Κύριε Κουκοδήμο,
 
Στη σημερινή του κατάσταση, ο Δήμος της Κατερίνης απαιτεί ομαδική δουλειά, σοβαρό και μελετημένο πρόγραμμα, αφοσίωση και πάνω από όλα αλήθεια, συνέπεια και σοβαρότητα απέναντι στους δημότες.
 
Επί 12 χρόνια βουλευτής, δεν συνδέσατε το όνομά σας με ΚΑΝΕΝΑ έργο στον τόπο μας.
 
Δεν χρειαζόμαστε «τον Τσίπρα της Κατερίνης», αρκετό κακό μας έκανε ο αυθεντικός.
 
Στις 26 Μαϊου θα καταλάβετε πως ο κόσμος θέλει έργα, συνέπεια και σοβαρότητα για να αλλάξει τη ζωή του.
 
Θανάσης Γ. Λιακόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης
Δημοτικός συνδυασμός «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»
 
  

(Για την απομαγνητοφώνηση του κειμένου της συνέντευξης του κ. Κουκοδήμου χρησιμοποιήθηκε το σχετικό κείμενο του δημοσιογράφου Ανδρέα Γαλανού).



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια