Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Φωτογραφίες απο ψηλά απο τα του εκλογικού κέντρου του Γιώργου Νταντάμη εχθές

Το βράδυ της Παρασκευής 20 Απριλίου η αρχή των πεζόδρομων της Μεγάλου Αλεξάνδρου και της Γεωργάκη Ολυμπίου στο κέντρο της Κατερίνης, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέτρου του κ. Γιώργου Νταντάμη.

Το Kapa News ήταν εκεί και εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό και βίντεο απο την εκδήλωση. Δείτε τις φωτογραφίες και εντός της ημέρας θ' ακολουθήσει και βίντεο:
Σημείωση: Όλες οι φωτογραφίες και το βίντεο της εκδήλωσης τραβήχτηκαν απο ψηλά ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή εικόνα της εκδήλωσης.
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.