Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τ’ αποτελέσματα των εκλογών του Ερυθρού Σταυρού στην Πιερία – Ποιοι εκλέγονται και πότε γίνονται οι αρχαιρεσίες (φωτογραφίες)


Λίγο πριν τη 1:00 τα ξημερώματα τελικά βγήκαν τ’ αποτελέσματα των εκλογών του Ερυθρού Σταυρού που έλαβαν μέρος στα γραφεία του, που βρίσκονται επι της οδού Αγίας Παρασκευής.

Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε το πρωί και η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Ψήφισαν 345 άνθρωποι και εκλέχθηκε το νέο 9μελές συμβούλιο, που είναι οι:

1. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χαράλαμπου (Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος)

2. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Παναγιώτη

3. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δημητρίου

4. ΚΑΤΙΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γεωργίου

5. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΑΟΥΜ Θεοδώρου

6. ΠΑΓΟΥΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Νικήτα

7. ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ελευθερίου

8. ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Μιχαήλ

9. ΧΑΛΚΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ Δημητρίου


Η σειρά των εκλεγέντων στην παραπάνω λίστα είναι αλφαβητική (εκτός του κ. Μητροπολίτου). Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν σε περίπου ένα μήνα από σήμερα.

Ακολουθούν φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο κ. Αντώνης Μούμος

Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.