Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Ιωάννη Καζταρίδη


Σνάντηση με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Ιωάννη Καζταρίδη στα γραφεία της Διεύθυνσης, είχε χθες, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, στο πλαίσιο συνέχισης της εξαιρετικής συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με την εκπαιδευτική κοινότητα.

Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα παρέστησαν επίσης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος (για θέματα συντηρήσεων των σχολείων) & Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Χρυσόστομος Κυραϊλίδης, καθώς και ο εκπαιδευτικός - πρόεδρος του Ν.Τ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ Θεόδωρος Σιαμάγκας, ο Ανδρέας Παπανικολάου - διοικητικός υπάλληλος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής, οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής Ιφιγένεια Καούρη, Δαμιανός Στεφανίδης.Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης: «Παραμένουμε διαχρονικά και συνεχώς δίπλα στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους εργαζόμενους στα σχολεία φροντίζοντας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ποικίλες και αυξημένες ανάγκες των σχολικών μονάδων του Δήμου μας. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι υπηρεσίες του Δήμου θα σταθούμε και στο μέλλον αρωγοί στην προσπάθεια, που καταβάλλετε, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι ένα λειτουργικό και ασφαλές σχολικό περιβάλλον είναι απαραίτητη προϋπόθεση για υψηλού επιπέδου εκπαίδευση».

Παράλληλα, έγινε αναφορά στην οριστική επίλυση στεγαστικών προβλημάτων ετών που πέτυχε ο Δήμος, στην αξιοποίηση στο μέγιστο βαθμό όλων των δυνατοτήτων χρηματοδότησης, καθώς όπως είναι γνωστό ο Δήμος Κατερίνης είναι ένας από τους πρώτους Δήμους της χώρας που απέκτησε τρία βιοκλιματικά σχολεία. Επιπλέον, επειδή η κατασκευή σχολείων συνιστά επένδυση για την παιδεία του τόπου έγινε συζήτηση και για τον προγραμματισμό κατασκευής σχολείων και στο μέλλον.Από την πλευρά του, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Ιωάννης Καζταρίδης, αφού αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία των υπηρεσιών της Διεύθυνσης και των διευθυντών των σχολείων με το Δήμο Κατερίνης, ευχήθηκε για μια ανάλογη, ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία των δύο πλευρών και στην συνέχεια επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Εκφράζουμε την ευαρέσκειά μας προς τον Δήμο Κατερίνης και την Σχολική Επιτροπή, για την αντιμετώπιση με ικανοποιητική επάρκεια των προβλημάτων των σχολικών μονάδων και αυτό, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα. Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και είμαστε βέβαιοι ότι και στο μέλλον όλα θα πάνε εξίσου καλά. […]».

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.