Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συλλυπητήριο μήνυμα Θανάση Λιακόπουλου - Καλό σου ταξίδι, μεγάλε δάσκαλε

Δεν έπαιξα ποτέ μου χάντμπολ, μα πάντα ήξερα πως ο Σωκράτης Σκούφας ήταν ο κορυφαίος δάσκαλος, αυτός στον οποίο ακουμπούσαν την εμπιστοσύνη τους χιλιάδες Κατερινιώτες.

Δεν έμαθα ποτέ μου λεπτομέρειες, μα πάντα άκουγα εκατοντάδες ανθρώπους να μιλούν με θαυμασμό για σένα.

Δεν σε γνώρισα όσο άλλοι, μα όσο σε γνώρισα, ένιωσα και εγώ την απίστευτη αύρα σου, τον ακέραιο χαρακτήρα σου, την ικανότητά σου να κάνεις τους ανθρώπους να ξεπερνούν τα όριά τους.

Καλό σου ταξίδι, μεγάλε δάσκαλε. Είσαι ένας από τους λίγους ανθρώπους για τους οποίους ΔΕΝ μπορούμε να πούμε ότι θα αντικατασταθούν. Θα μείνεις για πάντα στις καρδιές και το μυαλό μας, παράδειγμα για το μέλλον και τις επόμενες γενιές.Θανάσης Γ. ΛιακόπουλοςΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.