HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θανάσης Λιακόπουλος. Τι θα κάνει αν δεν εκλεγεί δήμαρχος;


Καλησπέρα πέρα για πέρα!!! Στην εκπνοή σχεδόν της προεκλογικής περιόδου (72 και νύχτωσε) αρχίζουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι να ψελλίζουν κομμάτια απ’ τα προγράμματά τους επιτέλους. Έτσι θα μπορέσει και ο δημότης σιγά-σιγά ν’ αρχίσει να διαμορφώνει άποψη, θέλω να πιστεύω.

Εχθές ακούσαμε το πρόγραμμα του κ. Νταντάμη, ενώ σήμερα είδαμε δημοσίευση από τον κ. Κουκοδήμο που λίγο πολύ μας δίνει μια εικόνα της πορείας της διαβούλευσης που ξεκίνησε ηλεκτρονικά πριν λίγες ημέρες με τους δημότες. Το κ. Λιακόπουλο τον πρωτακούσαμε την 28/6/2018, ενώ από τον κ. Χιονίδη περιμένουμε λίγο ακόμη. Για όλα αυτά όμως θα μιλήσουμε άλλη φορά.

Σήμερα έχουμε μια υπόσχεση να κρατήσουμε. Έχω ξεκινήσει μια σειρά κειμένων όπου αναφέρομαι στο τι θα κάνει ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος στην περίπτωση που ΔΕΝ εκλεγεί. Σήμερα λοιπόν είναι η ημέρα του Θανάση του Λιακόπουλου. Για να δούμε τα δεδομένα…

Ήταν το 2006 όταν ο Σάββας ο Χιονίδης κέρδισε τις δημοτικές εκλογές στην Κατερίνη, ίσως η μεγαλύτερη εκλογική έκπληξη όλων των εποχών (μέχρι την επόμενη;) Τότε στον συνδυασμό του Σάββα πρώτος σε σταυρούς ήταν ο μπατζανάκης του ο αγαπητός Περικλής ο Τσιβανίδης. Δεύτερος σε σταυρούς βγήκε ένας πιτσιρικάς, νεαρός δικηγόρος τότε, ο Θανάσης ο Λιακόπουλος. Ο Θανάσης όμως μεγάλωσε στην πορεία, και βγήκε πρώτος με το ρεκόρ όλων των εποχών το 2010, ενώ ξανακέρδισε την πρωτιά το 2014. Ο ίδιος λέει πως τότε ο Σάββας είπε πως κατεβαίνει για τελευταία φορά, ο Σάββας ωστόσο έχει άλλη γνώμη. 

Ο Θανάσης τότε θεώρησε πως έκλεισε ο κύκλος του με τον Σάββα, και στα μέσα της θητείας άρχισε να απομακρύνεται εμφανώς και σιγά σιγά βρέθηκε σε σταυροδρόμι. Απέρριψε τη Βουλή και αποφάσισε να μπει στον δήμο της Κατερίνης. Στην αρχή τον θεωρούσαν εκτός θέματος, όμως σιγά σιγά έκτισε δυνατό ψηφοδέλτιο και πλέον κτυπάει και αυτός στα ίσια τον δεύτερο γύρο. Πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι βρίσκεται ένα βήμα πιο πίσω από Κώστα και Σάββα, όμως πολύ κοντά τους πλέον. 

Αν όμως τελικά ο Θανάσης ο Λιακόπουλος δεν εκλεγεί; Τι θα κάνει σε αυτή την περίπτωση;

Για να δούμε τα στοιχεία...

Για τον Θανάση θεωρώ πως δεν τίθεται θέμα βουλευτικών εκλογών. Το απέρριψε ξεκάθαρα, του το προσέφεραν αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες, άρα δεν παίζει κάτι τέτοιο. Εννοείται πως δεν προλαβαίνει τον Μάιο, όμως και τον Οκτώβριο τι να πει στους δικούς του; "Σας είπα πως θα δουλέψουμε στον δήμο και τώρα την κάνω για Αθήνα;" Δεν νομίζω ότι παίζει τέτοιο έργο στο σινεμά. Ο Λιακόπουλος μόνος του έκλεισε την πόρτα της Βουλής στην παρούσα φάση.

Έτσι νομίζω πως ο Θανάσης δεν θα πάρει θέση στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο. Μπορώ να στοιχηματίσω μάλιστα για αυτό, όπως και για το ότι δεν θα είναι υποψήφιος ούτε ο Κωνσταντόπουλος. Ο Θανάσης ή δήμαρχος θα γίνει, ή θα μείνει στην αντιπολίτευση τα επόμενα 4 χρόνια, στα οποία δεν προβλέπονται και εκλογές.

Θα σας πω όμως κάτι άλλο για αυτόν. Αν τελικά καταφέρει και μπει στον δεύτερο γύρο, θεωρώ πως δύσκολα θα χάσει. Κρατήστε το αυτό κάπου…

Για να είμαστε αγαπημένοι: Δεν λέω ότι ο Θανάσης ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ να πάει για βουλευτής. Πάει για δήμαρχος και του εύχομαι καλή επιτυχία. Απλώς προσπαθώ να σκεφθώ την επόμενη μέρα. 

Και πάλι… Καλησπέρα σας!


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε:

Ο Δένης αλλάζει τα δεδομένα στον Κορινό και... δένει αλλιώς τη μαγιά εκεί. Μαζί με Παυλίδη φαίνεται πως φέρνουν τον Λιακόπουλο μία ανάσα από τη δεύτερη θέση, ίσως και την έδρα στον Κορινό. Συνεχίζει να προηγείται ο Κουκοδήμος εκεί. Πως θα απαντήσουν ο Νταντάμης και ο Χιονίδης;

Παυλίδης = Κωνσταντόπουλος. Ο Γιώργος μπαίνει στις εκλογές και αλλάζει τα δεδομένα στην Κατερίνη. 2. Γιατί εγκατέλειψε τον Χιονίδη και επέλεξε τον Λιακόπουλο. Τι θα κάνουν οι Κωνσταντοπουλικοί του Χιονίδη

Παυλίδης = Κωνσταντόπουλος. Ο Γιώργος μπαίνει στις εκλογές και αλλάζει τα δεδομένα στην Κατερίνη. Γιατί ΑΔΕΙΑΣΕ όλους τους δικούς του που πήγαν με Κουκοδήμο. Μήπως η κάθοδος του μπαρμπα Γιάννη με τον Γερολιόλιο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι;

Ο Μπάμπης Μπρουσκέλλης του Νταντάμη απασφάλισε και εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον Σύριζα: "Και που αλλού θα πήγαιναν εκτός από εμάς; Δεν είχαν άλλη επιλογή και στήριξαν εμάς. Προσπαθούν να πάρουν μερίδιο της επιτυχίας μας". Σαν έναν άνδρα που λέει πως "η γυναίκα δεν είχε άλλη επιλογή, για αυτό και με παρακάλεσε να τη δεχτώ κοντά μου"

Κώστας Δημόπουλος. Τι θα κάνει αν δεν εκλεγεί δήμαρχος;

Βαγγέλης Γερολιόλιος. Τι θα κάνει αν δεν εκλεγεί δήμαρχος;

Την επόμενη εβδομάδα στην Kapa-News: Περίπου 2 μήνες πριν τις εκλογές, ποια είναι η πραγματική εικόνα σε κάθε Δήμο της Πιερίας; (Ναι, θα στεναχωρήσω όλους τους αιθεροβάμωνες και τους υποτακτικούς τους που μπορούν να τους δώσουν και 130% για ένα χαρτζηλίκι)

Ο Κουκοδήμος διεκδικεί την μονοεδρική στα Πιέρια, δυναμώνοντας τον Μπιτόπουλο και του δίνει σοβαρό προβάδισμα. Κρατάει δυνάμεις ο Χιονίδης με Βαϊνά και Δρούγκα στην περιοχή; Τι θα κάνουν Νταντάμης και Λιακόπουλος;

Ξανα ανακατεύεται η τράπουλα στη Νότια Πιερία – Ο Δημόπουλος πάει για «ματ» - «Κλείδωσε» την Βροντού και ετοιμάζει «βόμβα» - Ν’ ανησυχεί ο Γερολιόλιος; Ο Κιαφας αντεπιτίθεται δυνατά.

8 Μαρτίου. Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Αφιερωμένο στις γυναίκες των εκλογών της Πιερίας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια