HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κώστας Κουκοδήμος, Αποστόλης Βουνίσιος και Βαγγέλης Κήπου: Η πανίσχυρη τριάδα που φιλοδοξεί να κερδίσει τις εκλογές και να διοικήσει Κορινό, Παραλία και όλον τον δήμο για την επόμενη δεκαετία! Αποστόλης Βουνίσιος: Έτοιμος να πάρει τα κλειδιά και να πάει τον τόπο του μπροστά! Έκλεισε το μέτωπο με Δημητρίου ο ειρηνοποιός Κώστας


Καλησπέρα τα παιδιά!

Σας έγραψα χθες για τον Βαγγέλη τον Κήπου και τον Κώστα τον Κουκοδήμο! Έγινε χαμός! Για όσους δεν το είδατε, εδώ είναι: http://www.kapa-news.gr/2019/05/blog-post_754.html

Ξέρετε ρε παιδιά, υπάρχει ένα θέμα που έχει τη σημασία του και κακώς δεν έχει αναδειχθεί ως τώρα... 

Ο λόγος για τα 2 πυρηνικά όπλα του Κώστα: Τον Αποστόλη τον Βουνίσιο στον Κορινό και τον Βαγγέλη τον Κήπου στην Παραλία. Με αυτούς τους δύο στο πλευρό του, ο Κώστας έχει σχηματίσει ουσιαστικά μία πανίσχυρη τριάδα που φιλοδοξεί να κερδίσει τις εκλογές και να διοικήσει τον Κορινό, την Παραλία και όλον τον δήμο για την επόμενη δεκαετία!

Δεν διάλεξε τυχαία ο Κώστας ο Κουκοδήμος...

Ο Αποστόλης ο Βουνίσιος

Ο Αποστόλης ο Βουνίσιος είναι ο παλιός πρόεδρος Κορινού, από το 1990 ως το 1998. Τότε στις δημοτικές εκλογές έφτασε ως ανεξάρτητος στο 43,5% περίπου στον πρώτο γύρο, με τον Αποστόλη τον Δημητρίου (ΝΔ) να μένει στο 28,90% και τον Παναγιώτη τον Σεϊταρίδη (ΠΑΣΟΚ) να βγαίνει τρίτος με 27,50%. 

Όλοι περίμεναν στον δεύτερο γύρο ο Αποστόλης ο Βουνίσιος να κερδίσει άνετα. Όμως έγινε η έκπληξη! Τα βρήκαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ο Αποστόλης ο Δημητρίου έγινε δήμαρχος με 52,5%!

Ο Δημητρίου ανέλαβε το 1999 και η κόντρα που ξεκίνησε με τον Βουνίσιο ήταν τεράστια Ουσιαστικά οι πληγές που άνοιξαν τότε δεν έχουν κλείσει ως σήμερα. 

Τι είπα; Δεν έχουν κλείσει; Γράψτε λάθος! Έκλεισαν οι πληγές! Τις έκλεισε ο μέγας ειρηνοποιός και γεφυροποιός Κώστας Κουκοδήμος που κατάφερε να πάρει κοντά του και Δημητρίου (μαζί με την ομάδα του, Βεβέ κλπ) και Βουνίσιο! 

Έτσι ο Κώστας σήμερα στις εκλογές έχει και το μπλοκ Δημητρίου και το μπλοκ Βουνίσιου!
Ο Αποστόλης ο Βουνίσιος δεν είναι μεν υποψήφιος στις εκλογές, όμως είναι ο επικεφαλής των Κουκοδημικών στον Κορινό! Δίπλα στον Κώστα σε κάθε δημόσια εμφάνιση του, εκπρόσωπος του Κώστα σε συναντήσεις, πρώτη γραμμή σε κάθε ευκαιρία!

Σε γνωστούς και φίλους ο Αποστόλης Βουνίσιος δηλώνει πως είναι χαρούμενος που ξαναμπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι. Περιμένει να πάρει τα κλειδιά του Κορινού για να προχωρήσει όλα τα θέματα!

Τι λέει για όλα αυτά ο Αποστόλης ο Δημητρίου; Μάλλον συμφωνεί, μιας και είναι και αυτός στο ίδιο στρατόπεδο με τον Αποστόλη τον Βουνίσιο, για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια μαχών!

Ο Κώστας ο Κουκοδήμος διάλεξε μεγάλο όνομα, πυρηνικό όπλο στον Κορινό! Ο Αποστόλης ο Βουνίσιος ξαναμπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι, να γίνει και πάλι ο νο.1 παράγοντας στον Κορινό!


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-





Διαβάστε ακόμη:























 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια