HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ποιος θα πάρει τον δεύτερο σταυρό του Σάββα στις βουλευτικές εκλογές; Σφαγή για την τελική επιλογή του, με τους ενδιαφερόμενους να διαγκωνίζονται για να δώσουν διαπιστευτήρια λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες! Πάνω από όλους ο Λευτέρης Μωυσιάδης. ΑΠΟΛΥΤΗ στήριξη από την Έφη Μπάσδρα, που προηγείται για τον δεύτερο σταυρό. Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Φώντας Μπαραλιάκος


Καλημέρα σας! Μείνανε μόνο 9 μέρες για την τελική ευθεία και όπως φαίνεται η επόμενη εβδομάδα θα είναι και η πιο δύσκολη για όλους τους υποψήφιους. Θα έχουμε και τις τελικές ομιλίες…. Και οι αναποφάσιστοι πια θα πρέπει ν’ αποφασίσουν που θα το ρίξουν. Πάμε όμως στα δικά μας.

Μπορεί κάποιοι να λένε πως ο Σάββας ο Χιονίδης έχει πρόβλημα κλπ, όμως οι ενδιαφερόμενοι για υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ συνωστίζονται τόσο σε αυτόν όσο και στον Κώστα τον Κουκοδήμο για να λάβουν τη στήριξή τους. (Τους τελευταίους μήνες η μετεωρική άνοδος του Θανάση Λιακόπουλου έχει φέρει και κάποιους στη δική του πόρτα, όμως καμία σχέση με τους πρώτους 2).

Με τις βουλευτικές εκλογές να γίνονται μετά τις δημοτικές, είναι ξεκάθαρο πως όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι περιμένουν να δουν ποιος θα τους δώσει σήμερα, για να καθορίσουν αύριο τη στάση τους.
Πρώτος φυσικά στη σειρά είναι ο Σάββας, που είναι και πάλι υποψήφιος στις φετινές δημοτικές εκλογές.

Για τον Σάββα ακούγονται πολλά, όμως τα πράγματα φαίνεται πως είναι μάλλον ξεκάθαρα. Ο πρώτος του σταυρός θα πάει στον Λευτέρη Μωυσιάδη, τον πλέον ανερχόμενο και φέρελπι νεοδημοκράτη αυτή τη χρονιά. Για τον Λευτέρη έχω γράψει αναλυτικά και εδώ: https://www.kapa-news.gr/2019/03/2019-8.html

Αν ο Λευτέρης είναι στο ψηφοδέλτιο (που λογικά θα είναι) τότε ο Σάββας αναμένεται να του δώσει τον ένα του σταυρό. Τόσα χρόνια είναι συνεργάτες, ενώ και φέτος στις δημοτικές ήταν στο πλευρό του Σάββα, του Κώστα του Δημόπουλου αλλά και του Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα.

Και που θα πάει ο δεύτερος σταυρός;

Εδώ τα κόζια φαίνεται να αλλάζουν... στο παρελθόν είχε πάει στην Άννα τη Μάνη και τον Γιώργο τον Παπαστεργίου. Η Άννα θα είναι και πάλι στο ψηφοδέλτιο, ο Γιώργος το παλεύει με νύχια και με δόντια (και τρέχει ακατάπαυστα από την ημέρα που έχασε το 2015).

Τώρα η Έφη η Μπάσδρα θέλει να βγει μπροστά. Η Έφη δουλεύει πολύ καλά και αθόρυβα, με τον Ηλία τον Χρυσικό να είναι ο άνθρωπος που τη συμβουλεύει με επιτυχία. Η Έφη φέρεται να έχει το πράσινο φως του Κυριάκου Μητσοτάκη για να είναι υποψήφια, ενώ λέγεται πως είναι η επιλογή του Αντώνη Σαμαρά για την Πιερία.

"Τι λες ρε Πέτρο; Του Αντώνη Σαμαρά; Αυτός δεν στηρίζει τον Φώντα τον Μπαραλιάκο;" θα με ρωτήσετε.

Σωστά, τον στηρίζει. Όμως η Έφη φέρεται να λέει παντού πως ΑΥΤΗ έχει τη στήριξη του σεβαστού πρώην πρωθυπουργού και δεν τίθεται θέμα επιλογής.

Αν η Έφη τρέχει με τον Σάββα και δίνει τεράστιο αγώνα για να του δώσει ΟΛΑ τα ψηφοδέλτια που μπορεί να ελέγξει... αν είναι και επιλογή του Αντώνη του Σαμαρά... πολλοί είναι αυτοί που υποθέτουν πως τελικά η Έφη θα πάρει και την πολυπόθητη στήριξη του Σάββα, για τον δεύτερο σταυρό του.

Ο Φώντας φυσικά διαψεύδει όλα τα παραπάνω και δουλεύει αθόρυβα με τον Αποστόλη τον Πόδα και τον Μάκη τον Γιαλένιο, στηρίζοντας και αυτός ανοικτά και σκληρά τον Σάββα τον Χιονίδη.
Που θα κάτσει η μπίλια; Κανείς δεν ξέρει...

Πολλά θα κριθούν από το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών την Κατερίνη...

Πολλά είπα; Γράψτε λάθος. Ίσως και όλα...


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια