HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Συνεχίζει το "μπετονάρισμα του μπλοκ Σύριζα" ο Γιώργος ο Νταντάμης. Πήρε και τη Σοφία Χαραλαμπίδου, που το 2014 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Χρήστο τον Γιαννούλη (που μας είπε "φασισταριό" χωρίς να τον καταδικάσει ο Νταντάμης). Παραμένει "ανεξάρτητος με στήριξη Σύριζα και Κινάλ" ο Γιώργος.


Καλημέρα τα παιδιά! Χρόνια Πολλά στις Ελένες μας! Χρόνια στους Κωστάδες μας! Χρόνια Πολλά στους δεκάδες υποψηφίους μας! Χρόνια Πολλά στον Κώστα τον Κουκοδήμο, τον Κώστα τον Δημόπουλο και τους άλλους υποψηφίους δημάρχους που γιορτάζουν σήμερα! Αξέχαστη θα τους μείνει η φετινή γιορτή... με φουλ προεκλογική περίοδο...

Κοιτούσα τις λίστες με τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων και το μάτι μου έπεσε στη Σοφία τη Χαραλαμπίδου! Μία σοβαρή και αξιόλογη κυρία, που έχει τον δικό της κόσμο και είναι πολύ συμπαθητική! Καλή της επιτυχία!


Όλα καλά και άγια με τη Σοφία μας! Ακόμη καλύτερα ότι η κοπέλα ήταν και πάλι υποψήφια το 2014, μαζί με τον Χρήστο τον Γιαννούλη, τον επίσημο υποψήφιο του Σύριζα στην Κατερίνη. (Ναι, αυτόν που μας είπε "φασισταριό", χωρίς να τον καταδικάσει ο Γιώργος ο Νταντάμης).



Έτσι λοιπόν ο Γιώργος έβαλε στο ψηφοδέλτιο άλλη μία αξιόλογη κυρία που αποτελεί συνέχεια του συριζο-ψηφοδελτίου του 2014. Γιατί το κάνει; Οι δικοί του μου λένε πως "ήθελε να ολοκληρώσει το μπετονάρισμα του μπλοκ Σύριζα, παρά το ότι η κοπέλα δεν είναι στη γραμμή του κόμματος. Έχει τον κόσμο της, είναι συμπαθητική και θα βοηθήσει πολύ". 


Ο Γιώργος λοιπόν πήρε άλλη μία υποψήφια που έχει σχέση με τον Σύριζα, όπως έχει και ο Χρήστος ο Λιανός και ο Γιώργος ο Κυριακίδης (είχε κάνει αίτηση για υποψήφιος βουλευτής με τον Σύριζα, άσχετο αν δεν τον επέλεξαν). Και φυσικά έχει την τριάδα Σάκη Γκούνα, Αλεξάνδρας Νταρλαγιάννη και Κώστα Χατζηιωαννίδη, που θα είναι η επίσημη τριάδα που στηρίζει ο Σύριζα στις εκλογές (αν και υπάρχουν και κάποια ερωτηματικά για τον Σάκη, δείτε εδώ http://www.kapa-news.gr/2019/05/4_9.html 

Καλή επιτυχία στη Σοφία Χαραλαμπίδου! Μπράβο στον Γιώργο τον Νταντάμη! Παραμένει "ανεξάρτητος με στήριξη Σύριζα και Κινάλ"! Πρώτος μάγκας ο Γιώργος! Ένα κομμάτι της κοινωνίας κοντεύει να ξεχάσει πως έχει πάρει και στήριξη από τον Σύριζα και στήριξη από το Κινάλ!

ΥΓ. Για την κεντρική στήριξη του Σύριζα και την τοπική διάψευση μπορείτε να δείτε και εδώ:


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:


















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια