HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Καθάρισε» το τοπίο ο Τζιτζικώστας: «Παραμένει προτεραιότητα μου η Κεντρική Μακεδονία» - Το καταλάβατε ή ακόμη ψάχνετε τον διάδοχό του; (βίντεο)


Οι έμπειροι πολιτικοί λένε, πως η προεκλογική περίοδος ξεκινάει την επομένη των εκλογών. Αυτό τελικά, ιδιαίτερα στην Ελλάδα που μας αρέσει η προεκλογική περίοδος, είναι μια μεγάλη αλήθεια.

Βλέπετε εμείς σαν μεσογειακός λαός, που είμαστε και θερμόαιμοι και θερμοκέφαλοι, έχουμε αναγάγει την πολιτική (και φυσικά τις εκλογές) σε κορυφαίο ολυμπιακό άθλημα! Αν υπήρχε δηλαδή στου Ολυμπιακούς το άθλημα των εκλογών, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα ήμασταν μονίμως ολυμπιονίκες! Θα είχαμε ρε παιδί μου μόνιμα την πρωτιά! Πως το λένε….

Θα μου πείτε γιατί τα γράφω όλα αυτά… Θα σας εξηγήσω λοιπόν.

Πριν λίγες ημέρες ήλθε στην Πιερία για επίσκεψη ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου! Το διαβάσατε αυτό έτσι; (Δείτε εδώ)

Εεεε λοιπόν, τι το ήθελε ο άνθρωπος; Άρχισαν οι συνομοσιολόγοι και πολιτικολόγοι της Πιερίας να διασπείρουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Και να «Ετοιμάζεται ο Καράογλου για την Περιφέρεια…» και να «Πήρε το δακτυλίδι της διαδοχής…» και να «Ήλθε να τα βρει μα την Σοφία…» και άλλα τέτοια ευτράπελα…!!!


Νησάφι ρε παιδιά! Το βγάλατε τα μάτια πια!!! Ο άνθρωπος μια εθιμοτυπική επίσκεψη έκανε, κι εσείς κοντέψατε να τον κάνετε τον επόμενο Περιφερειάρχη! Έλεος!!!

Άλλωστε και ο κ. Καράογλου έχει θέση και αρκετή δουλειά, αλλά και Περιφερειάρχη έχουμε ακόμη! Τον Τζιτζικώστα… Θυμάστε;;;

Έφτασαν και στ’ αυτιά του Απόστολου αυτές οι χαζομάρες, και είπε ο άνθρωπος ν’ απαντήσει δημόσια! Πρώτα βέβαια (με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες), κάλεσε την ομάδα του και τους τ’ ανακοίνωσε, και μετά έδωσε σύντομη συνέντευξη στο OTAVOICE.GR και στον δημοσιογράφο των Σερρών κ. Βασίλη Περδικίδη.

Δείτε τι του είπε:


Το πιάσατε τώρα το υπονοούμενο; Όχι; Να σας το εξηγήσω και αυτό λοιπόν. Είπε ο Τζιτζικώστας σε απλά ελληνικά: «Παιδιά μόλις ανέλαβα πρόεδρος των περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είμαι εδώ και θα παραμείνω λοιπόν, για ακόμη μια θητεία γιατί υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν ακόμη για την Κεντρική Μακεδονία. Δεν έχω σκοπό ακόμη ν’ αποσυρθώ ή ν’ αλλάξω γήπεδο…»

Γκέγκε; Επομένως τώρα που το είπε και δημόσια, καλό θα είναι να σταματήσουν τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας περι αλλαγής Περιφερειάρχη, και να πάμε παρακάτω.

Γιατί έχει και παρακάτω… Αλλά αυτό θα σας το γράψω στο αυριανό μου κείμενο. Για την ώρα, ξαναδείτε το βίντεο καμιά δεκαριά φορές, μέχρι να το χωνέψετε, και αύριο σας έχω τα καλύτερα…!!!

Καλημέρα σας!


Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας κ. Ηρακλής Τσανικίδης συνιστά ψυχραιμία για τον κορωνοϊό και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλους μας!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια