Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΑΝΑΒΆΛΛΕΤΑΙ η αυριανή Πορεία Διαμαρτυρίας Τουριστικών Λεωφορείων

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο πορεία διαμαρτυρίας των τουριστικών λεωφορείων (διαβάστε εδώ) σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο facebook.

Ο λόγος της αναβολής, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση τους, είναι ότι δεν έχουν κάποιο σωματείο να τους εκπροσωπήσει επίσημα ενώ στην αρχή είχε δεσμευθεί κάποιο να το κάνει! Όπως επίσης και ότι από την πρώτη στιγμή δέχθηκαν απειλητικά μηνύματα και συνέπειες τόσο για τους ίδιους όσο και το σύνολο των παρευρισκομένων στην ειρηνική πορεία που είχε διοργανωθεί κατ' αρχάς. Για λόγους ασφάλειας λοιπόν των ίδιων αλλά και των παρευρισκομένων αποφασίστηκε η αναβολή.

Δείτε την ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα του Facebook:Πηγή


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.