HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φουλ επίθεση από Γιώργο Νταντάμη εναντίον αυτών που ρυπαίνουν! Δείχνει να ξέρει ποιοι το κάνουν και τους προειδοποιεί ότι θα τους σταματήσει!


Την καλησπέρα μας στην παρέα!!! Την περασμένη Παρασκευή σας θυμίζουμε ότι ήταν η παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος, και γι’ αυτό όχι τυχαία εκείνη τη μέρα διάλεξαν να πάνε στις εγκαταστάσεις του βιολογικού Κατερίνης ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο αναπληρωτής δημάρχου και αντιδήμαρχος Γιώργος Νταντάμης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Στέργιος Μπουσνάκης και πολλοί άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Εκεί βρεθήκαμε κι εμείς, και προσέξαμε πολλά και ενδιαφέροντα. Όμως πάνω από όλα μας εντυπωσίασε ο κύριος Γιώργος ο Νταντάμης, που φαίνεται να διανύει περίοδο μεγάλης ανόδου και προσωπικής ανάτασης. Τον ακούσαμε (μαζί με όλους όσους ήταν παρόντες εκεί) να κάνει δηλώσεις μετά τον δήμαρχο, και μάλιστα έριξε και μία βόμβα, την οποία για κάποιον παράξενο λόγο δεν ανέδειξαν ούτε καν οι «δικοί του άνθρωποι».

Για να μη σας βάζουμε στον κόπο να βλέπετε μακροσκελή βίντεο, σας δίνουμε το τμήμα της δήλωσης του Γιώργου που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον:

«Η ρύπανση ενδεικτικά στον Πέλεκα, από συγκεκριμένα πρόσωπα, επιχειρήσεις και άτομα, με τις απορροές μολυσμένων τοξικών υγρών, που έρχονται από μονάδες βιομηχανικές, κτηνοτροφικές κ.α. θα λάβει τέλος».

Τώρα θα ρωτήσετε τι καταλαβαίνουμε εμείς ακούγοντας αυτή τη δήλωση... Να σας πούμε:

1ον)  Ο κύριος Γιώργος βγαίνει δυναμικά μπροστά και στο θέμα της μόλυνσης της θάλασσας

2ον)  Ο κύριος Γιώργος δείχνει να ΞΕΡΕΙ ποιοι είναι αυτοί που μολύνουν, μιας και μίλησε για «συγκεκριμένα πρόσωπα, επιχειρήσεις και άτομα»

3ον)  Ο κύριος Γιώργος σκοπεύει να τους αποκαλύψει και να συγκρουστεί μαζί τους, χωρίς να φοβηθεί τις συνέπειες, έχει σκοπό να τους σταματήσει!

Και αναρωτιόμαστε… Άραγε θα χρειαστεί να συγκρουστεί και με φίλους του; Πολιτικούς ή από τον χώρο των επιχειρήσεων; Δεν το ξέρουμε, δεν ξέρουμε ποιοι είναι.  

Θα το πάει μέχρι τέλους ο κύριος Γιώργος Νταντάμης; Θα κυνηγήσει και θα σταματήσει όσους ρυπαίνουν τη θάλασσα μας; Ο ίδιος καταλαβαίνουμε ότι σκοπεύει να το κάνει.

Ανυπομονούμε μαζί με σας για νέα και εξελίξεις γύρω απ’ το θέμα άμεσα...


Διαβάστε ακόμη:











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια