HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γ. Κωνσταντόπουλος: «Η Εγνατία Οδός Α.Ε. δημοπράτησε μόνο τους τελευταίους μήνες, έργα αξίας πάνω από 700 εκατομμύρια ευρώ και υπάρχει συνέχεια…»

Το μέγεθος, το έργο της αλλά και το σχεδιασμό για το αμέσως επόμενο διάστημα, μας παρουσίασε ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Α.Ε. κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος στην συνέντευξη που μας παραχώρησε πρόσφατα.

«Η μεγαλύτερη ΔΕΚΟ της χώρας με μετοχικό κεφάλαιο 7,2 δις ευρώ…» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντόπουλος συνεχίζοντας «… είναι ο κύριος αναπτυξιακός μοχλός για δημόσια έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αυτής, ο κ. Κωνσταντόπουλος μίλησε για το πολυσυζητημένο σχέδιο με τίτλο «Thessaloniki Flyover» που παρουσίασε πρόσφατα ο υπουργός υποδομών κ. Κώστας Καραμανλής, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα «μεγαλεπήβολο σχέδιο για την Θεσσαλονίκη, το οποίο θα δώσει κυκλοφοριακή ανάσα στην πόλη. Σημαντικό είναι να τονισθεί το γεγονός ότι ο κ. Κωνσταντόπουλος ανέφερε ότι το συγκεκριμένο έργα ΔΕΝ θα έχει διόδια.

Στην διάρκεια της κουβέντας ο πρόεδρος της Εγνατίας, εξήγησε το θέμα των διοδίων, το κόστος τους ανα χιλιόμετρο σε σχέση με τους υπόλοιπους παραχωρησιούχους, αλλά και το ποσό όπως επίσης και τον λόγο της αύξησής τους που συζητιέται τον τελευταίο χρόνο.

Κατέρριψε τις φήμες που παρουσιάζουν την Εγνατία Οδό Α.Ε. ως προβληματική επιχείρηση και ανέφερε συγκεκριμένα πως είναι μια υγιέστατη επιχείρηση με πολύ κοινωνικό αλλά και ουσιαστικό έργο, στελεχωμένη με άριστο προσωπικό για να μπορεί ν’ ανταπεξέρχεται σε όλες τις προκλήσεις και τις ανάγκες που προκύπτουν στην χώρα, και όχι μόνο, κατά καιρούς. «Είμαι σίγουρος ότι μαζί με τους εργαζόμενους της Εγνατίας Οδού, μας περιμένουν πολύ ωραίες ημέρες, και έχουμε να κάνουμε πολλά για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας» είπε χαρακτηριστικά σε κάποιο σημείο της συνέντευξης μας ο κ. Κωνσταντόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εγνατία Οδός, δημοπράτησε έργα συνολικής αξίας 700 εκατομμυρίων ευρώ μόνο τους τελευταίους μήνες.

Κλείνοντας ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφερόμενος στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είπε πως δουλειά του είναι να υλοποιήσει τις εξαγγελίες της κυβέρνησης που έγιναν τόσο εντός, όσο και εκτός Βουλής, μέσα στο σφικτό χρονοδιάγραμμα που έθεσε ο πρωθυπουργός.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να ευχαριστήσει το πρωθυπουργό για την ουσιαστική στήριξη που προσέφερε σε όλες τις πρωτοβουλίες του, ο πρόεδρος της Εγνατίας.

Παρακολουθήστε τι ακριβώς είπε ο κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος για την Εγνατία Οδό, στο παρακάτω βίντεο:




Δείτε ακόμη:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος μιλάει για τον ΣΕΒΕ και την επανεκλογή του ως πρόεδρος (video)

Β. Έξαρχος: «Η Ελλάδα είναι ο πιο ασφαλής υγειονομικά τουριστικός προορισμός παγκοσμίως. Πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε ικανοποιητική ζήτηση αρκεί…»

Θ. Λιακόπουλος: «Η στείρα αντιπολίτευση είναι μακριά από εμάς. Κάνουμε προτάσεις, γιατί θέλουμε να λύσουμε τα μεγάλα προβλήματα του τόπου και…»

Ο Διδάκτωρ της Παντείου Οθωμανολόγος/Τουρκολόγος κ. Δημήτρης Σταθακόπουλος αναλύει την Τουρκική συμπεριφορά και εξηγεί γιατί είναι προβλέψιμη






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια