HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θ. Λιακόπουλος: «Η στείρα αντιπολίτευση είναι μακριά από εμάς. Κάνουμε προτάσεις, γιατί θέλουμε να λύσουμε τα μεγάλα προβλήματα του τόπου και…»

Με αφορμή την επέτειο ενός χρόνου των δημοτικών εκλογών, επικοινωνήσαμε με τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Θανάση Λιακόπουλο, οποίος μας παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Στα 23 λεπτά της συζήτησής μας με τον κ. Λιακόπουλο, καταφέραμε να του αποσπάσουμε ενδιαφέρουσες απαντήσεις σε σοβαρά θέματα της Κατερίνης, αλλά και σχέδια που ο ίδιος και ο συνδυασμός του «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα», έχουν ετοιμάσει για το άμεσο μέλλον.

Σε κάποιο σημείο ο κ. Λιακόπουλος αναφέρθηκε στις συνέπειες που έφερε ο κορονοϊός και τόνισε πως από εδώ και πέρα το μεγάλο στοίχημα για την πόλη είναι ο τουρισμός, και πως θα πρέπει να είμαστε πιο άμεσοι, γρήγοροι και αποτελεσματικοί απ’ ότι είμαστε, προκειμένου να σώσουμε ότι μπορούμε περισσότερο από την ήδη χτυπημένη από τον κορονοϊό τουριστική περίοδο. Στο θέμα του τουρισμού ο κ. Λιακόπουλος επέμενε, γιατί όπως και ο ίδιος είπε, το θεωρεί ζωτικής σημασίας, αφού από αυτόν ζούν στην πόλη μας χιλιάδες οικογένειες. Επομένως εάν κάτι δεν πάει καλά φέτος με τον τουρισμό, τις συνέπειες, θα τις υποστούμε όλοι.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο για το αν υπάρχει κάποιου είδους συνεργασία με την διοίκηση, ο κ. Λιακόπουλος ήταν σαφής. «Μέχρι σήμερα δεν είχα καμία πρόσκληση από τον Δήμαρχο για να υλοποιήσουμε τις προτάσεις μας που αποδέχθηκε ως σωστές. Μόνο στα πλαίσια του δημοτικού συμβουλίου συζητάμε και φυσικά καταθέτουμε δημόσια τις προτάσεις μας...»

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Λιακόπουλου:



Δείτε ακόμη:

Ο Διδάκτωρ της Παντείου Οθωμανολόγος/Τουρκολόγος κ. Δημήτρης Σταθακόπουλος αναλύει την Τουρκική συμπεριφορά και εξηγεί γιατί είναι προβλέψιμη

O βιολόγος κ. Κωνσταντίνος Κουκάρας εξηγεί ότι το φυτοπλαγκτόν ΔΕΝ είναι επικίνδυνο για τον άνθρωπο (βίντεο) 

Η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Σημαντική θα είναι η μείωση του τουρισμού για εφέτος

Παρών και ετοιμοπόλεμος για εκλογές δηλώνει ο Θεόδωρος Τόνας, όποτε και αν τις αποφασίσει ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης (βίντεο)

Φώντας Μπαραλιάκος: «Οφείλουμε να στηρίξουμε την τοπική μας αγορά σ’ αυτή την δύσκολη συγκυρία για το καλό όλων μας »

Σ. Χιονίδης για Κ. Τσιουκάνη: «Οι πολίτες εν δράση έχουν πολύ καλά στελέχη και αυτό αναγνωρίζεται. Είμαστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε για το καλό της πόλης»

Γιώργος Τσιαλός: «Δεν σταματήσαμε την δουλειά ούτε λεπτό την διάρκεια του Lockdown… - Τ’ αδέσποτα θα τα μαζέψουμε όταν ο νομοθέτης μας…»

Κώστας Κουκοδήμος: «Οι υπάλληλοι του Δήμου μ’ έχουν αφήσει άφωνο με την απόδοση τους εν καιρώ κορονοϊού. Τους ευχαριστώ όλους!!!»








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια