Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σ. Χιονίδης για Κ. Τσιουκάνη: «Οι πολίτες εν δράση έχουν πολύ καλά στελέχη και αυτό αναγνωρίζεται. Είμαστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε για το καλό της πόλης»

Ευδιάθετος και χαμογελαστός εμφανίστηκε στην χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε στην Kapa News ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σάββας Χιονίδης.

Μίλησε για το νομοσχέδιο σχετικά με το περιβάλλον για το οποίο συνεργάστηκε και εισηγήθηκε την εβδομάδα που πέρασε, όπως επίσης και για την ουσία του νόμου αυτού.

Χαρακτηριστικά είπε πως το νέο νομοσχέδιο διορθώνει πολλά λάθη του παρελθόντος και λύνει τα χέρια στον πολίτη, αλλά και στο κράτος απλοποιώντας διαδικασίες προς όφελος των πολιτών.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του κ. Κώστα Τσιουκάνη ο κ. Χιονίδης δήλωσε: «Με τον Κώστα Τσιουκάνη συνεργαστήκαμε στο παρελθόν πολύ καλά. Ωστόσο πήρε κάποιες αποφάσεις για τους δικούς του λόγους, μετά από πρόταση που του έγινε από τον ίδιο τον Δήμαρχο, όπως ο ίδιος είπε δημόσια, για να βοηθήσει στην προσπάθεια, γιατί όπως είπε και ο ίδιος «κάτι δεν πάει καλά με το πράσινο… Άρα οι «Πολίτες εν δράση» έχουν πολύ καλά στελέχη, με εμπειρία και δράση θετική, και πάντοτε είμαστε χρήσιμοι και θα είμαστε χρήσιμοι. Εξάλλου είχαμε πει εξ’ αρχής ότι όπου χρειάζεται η παρουσία μας, η δυναμική μας και η άποψή μας είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.»


Έχει όμως ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη του βουλευτή κ. Σάββα Χιονίδη στο παρακάτω βίντεο:Δείτε ακόμη:

Γιώργος Τσιαλός: «Δεν σταματήσαμε την δουλειά ούτε λεπτό την διάρκεια του Lockdown… - Τ’ αδέσποτα θα τα μαζέψουμε όταν ο νομοθέτης μας…»

Μαρία Μίχου: «Η οικονομική ύφεση μπορεί ν’ αγγίξει διψήφιο αριθμό – Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις και να κάνει…»

Ο Μπιτόπουλος ξαναχτυπά! Ησυχία δεν βρίσκει αυτό το παιδί πια! Νέα θέση ευθύνης, αλλά από άλλο μετερίζι αναλαμβάνει σύντομα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ρομά της Κατερίνης μπροστά στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας

Νίκος Ντούλας: "Υπάρχουν συνάδελφοι δεν θ' ανοίξουν καθόλου... Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη..."

Αναστάσιος Μανώλας: "Δεν είμαι ευχαριστημένος με την σημερινή εικόνα του Δήμου, αλλά οφείλεται στην καθυστέρηση των οκταμήνων…»

Τι γίνεται στους «Πολίτες σε δράση»; Ο Κώστας Τσιουκάνης άραγε είναι ο πρώτος που ξεκίνησε τον χορό των ανεξαρτητοποιήσεων;

Κώστας Ρέχας: «Δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα με παράπονα συναδέλφων μου. Κραυγή διαμαρτυρίας ήταν η δημόσια επιστολή μου προς τον υπουργό…»

Μπέττυ Σκούφα: «Ο πρωθυπουργός δεν χειρίστηκε καλά τα οικονομικά θέματα του κορονοϊού – Οι εξελίξεις τον ευνοούν για πρόωρες εκλογές» 
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.