HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μια συνέντευξη "απο καρδιάς" όπου ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει...

Αν δεν είναι η πρώτη φορά, σίγουρα είναι μια από τις ελάχιστες, όπου ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ και την Εγνατίας Οδού, παραχωρεί μια τέτοια αποκαλυπτική συνέντευξη!

Μιλάει για τα πάντα, χωρίς ενδοιασμούς, αποκαλύπτοντας τον άνθρωπο πίσω απ’ τον πολιτικό, και παράλληλα μας δίνει μια μικρή γεύση για τα σχέδια του στο άμεσο μέλλον. Στο ίδιο βίντεο, ο κ. Κωνσταντόπουλος, στέλνει και τα μηνύματα του, ξεκάθαρα και κατανοητά σε κάθε κατεύθυνση και σε κάθε παραλήπτη.

Το εντυπωσιακό τη συγκεκριμένης συνέντευξης που ακολουθεί στο παρακάτω βίντεο, είναι ότι ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, δεν αρνήθηκε, ν’ απαντήσει σε καμία μας ερώτηση, και πάντα με ειλικρίνεια και σαφήνεια!

Τέλος, η αγάπη του για την Πιερία είναι ξεκάθαρη, και την ομολογεί χωρίς αναστολή στην κάμερα της Kapa News και στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο.

Δεν ξέρουμε αν το παρακάτω βίντεο αποτελέσει ένα ντοκουμέντο για τον ιστορικό του μέλλοντος, σίγουρα όμως αποτελεί μια παρακαταθήκη για τον ίδιο και έχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον για να το παρακολουθήσει κανείς.



Δείτε ακόμη:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος μιλάει για τον ΣΕΒΕ και την επανεκλογή του ως πρόεδρος

Γ. Κωνσταντόπουλος: «Η Εγνατία Οδός Α.Ε. δημοπράτησε μόνο τους τελευταίους μήνες, έργα αξίας πάνω από 700 εκατομμύρια ευρώ και υπάρχει συνέχεια…»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια