HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μπάμπης Μπρουσκέλης: «Βρισκόμαστε σε διάλογο με την τοπική κοινωνία, αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες της και τις επικοινωνούμε άμεσα στην κυβέρνηση»


Ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπάμπης Μπρουσκέλης, βρέθηκε στο στούντιο της Kapa WebTv προκειμένου να παραχωρήσει μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.
Ο κ. Μπρουσκέλης αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων στην διάρκεια της θητείας του, αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία τόσο με τους βουλευτές της κυβέρνησης, όσο και με τους φορείς του τόπου. Μάλιστα σε κάποιο σημείο της συνέντευξης ο κ. Μπρουσκέλης ανέφερε πως αυτό τον καιρό βρίσκεται σε μια διαδικασία διαλόγου με την τοπική κοινωνία, προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα της Πιερίας και οι ανησυχίες των συμπολιτών του, ώστε να τα προωθήσει στην κυβέρνηση, μέσω ενός πολύ καλού διαύλου επικοινωνίας που έχει μαζί της, προς επίλυση.

Τέλος ο κ. Μπρουσκέλης ανέφερε τις δράσεις της διοικούσας εν καιρώ πανδημίας, οι οποίες πλέον γίνονται διαδικτυακά, και με την άμεση συμμετοχή του κόσμου, και έδωσε στοιχεία για τον τρόπο που μπορούν οι πολίτες είτε να τις παρακολουθούν, είτε να συμμετέχουν σ’ αυτές.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Μπρουσκέλη:




Δείτε ακόμη:









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια