HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το εξώδικο του Γιάννη Συμεωνίδη στον Τσιαμπέρα, και τι του ζητάει.


Γρήγορα τ’ αντανακλαστικά του Αντιδημάρχου της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Γιάννη Συμεωνίδη στα όσα είδα το φως της δημοσιότητας από την δεύτερη δημόσια επιστολή του κ. Τσιαμπέρα (διαβάστε εδώ)

Σήμερα το πρωί ο κ. Συμεωνίδης απέστειλε εξώδικο στον Νίκο Τσιαμπέρα καλώντας τον εντός 3 ημερών ν’ απαντήσει εγγράφως εάν με το χθεσινό του δημοσίευμα ο Νίκος Τσιαμπέρας για τις ΙΚΕ των οποίων τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα, υπονοούσε τον Συμεωνίδη ή μέλος της οικογένειάς του ή του στενού περιβάλλοντός του, αφού τυγχάνει στην ίδια διεύθυνση των προαναφερόμενων ΙΚΕ (1ο χλμ Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Θεσς/νίκης), να δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά και μέλη της οικογένειας του κ. Συμεωνίδη.

Όπως αναφέρει ο κ. Συμεωνίδης το εξώδικό του εξηγώντας τους λόγους  αποστολής του, ο κ. Τσιαμπέρας στο δημοσίευμά του δεν διαθέτει σαφή και θετική διατύπωση, αντιθέτως κινούμενο «δια της πλαγίας οδού» επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις στην κοινή γνώμη, στερούμενο παντελώς ουσιαστικής βασιμότητας και αποδεικτικών στοιχείων, με συνέπεια να σπιλώνει ή έστω να αφήνει σαφείς αιχμές και υπόνοιες για έκνομη δραστηριότητα φυσικών και νομικών προσώπων φωτογραφίζετε εμμέσως, στην περίπτωση και εκείνος (τον Συμεωνίδη δηλαδή) μέσω της αναφοράς «ποιες άλλες εταιρίες εδρεύουν στην ίδια διεύθυνση», εννοώντας το 1ο χλμ. π.ε.ο. Κατερίνης – Θεσσαλονίκης, όπου μεταξύ των άλλων εδρεύει επιχείρηση και δική του και του αδελφού του Αναστασίου Συμεωνίδη, ενόψει και της ιδιότητάς του ως Αντιδημάρχου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Επιπροσθέτως, ο κ. Συμεωνίδης τονίζει ιδιαίτερα ότι ο κ. Τσιαμπέρας στο δημοσίευμά του δεν αναφέρει και δεν προσκομίζει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, όμως όπως επισημαίνει: «αφήνετε ωστόσο εκουσίως σαφείς, σε κάθε δε περίπτωση έμμεσους υπαινιγμούς για συμμετοχή σε έκνομες, παράνομες, παράτυπες ενέργειες  είτε εμού του εξωδίκου καλούντος, είτε προσώπου της Οικογενείας μου, εξαιτίας του γεγονότος ότι κατ’ ουσίαν φωτογραφίζετε εταιρείες που εδρεύουν στο 1ο χλμ. π.ε.ο. Κατερίνης – Θεσσαλονίκης, στις οποίες αδιαμφισβήτητα συγκαταλέγονται και οι ανωτέρω (η δική μου και του αδελφού μου) και οι οποίες κατά τα λεγόμενα σας «ωφελούνται» από μεροληπτική συμπεριφορά και «στοχευμένες αναθέσεις» του Δημάρχου Κατερίνης κ. Κουκοδήμου.»

Για όλους τους παραπάνω λόγους ο κ. Συμεωνίδης καλεί τον κ. Τσιαμπέρα να απαντήσει γραπτώς διευκρινίζοντας ότι το δημοσίευμά του δεν αναφέρεται στον κ. Συμεωνίδη, αλλά ούτε σε μέλη της οικογένειάς του ή του στενού του οικογενειακού περίγυρου. Σε περίπτωση δε που ο κ. Τσιαμπέρας δεν ανταποκριθεί στο αίτημα του Συμεωνίδη, τότε ο δεύτερος, θα προσφύγει ενώπιον παντός αρμοδίου Δικαστηρίου και Αρχής, Πολιτικού και Ποινικού Δικαστηρίου, για την προστασία της τιμής και της υπόληψής του και την οικογένειάς του.

 

Διαβάστε ακόμη:

Διαχειριστικό έλεγχο ανά διετία ζητά ο Δήμαρχος - Για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Κατερίνης

Παρέμβαση Κώστα Τσιουκάνη: «Μόνο όποιος δεν θέλει πραγματικά να λειτουργεί σαν ομάδα δυσκολεύεται στην επικοινωνία.»

Επανέρχεται ο Νίκος Τσιαμπέρας με ανάρτησή του στο facebook ανεβάζοντας τους τόνους ακόμη περισσότερο: "ΑΝΘΡΑΞ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ"




 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια