HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Γιώργος Νταντάμης σόκαρε τους Κεντροαριστερούς με το λεξιλόγιο της επίθεσης του στο Κινάλ: Ο πολύχρωμος συνδυασμός και οι πεμπτοφαλαγγίτες. Δεν απολογείται σε κανέναν, τα έχει κάνει όλα τέλεια. Οι θεωρίες συνομωσίας


Την καλησπέρα μου στην παρέα!!!. Παρά τα μικροθέματα υγείας που έχω αυτές τις μέρες, προσπαθώ να μην αφήνω πίσω το ρεπορτάζ. Και τη συγκεκριμένη περίοδο, ένα είναι το πρόσωπο που συνεχίζει να απασχολεί στα του δήμου της Κατερίνης. Ο κ. Γιώργος ο Νταντάμης.
Την περασμένη εβδομάδα το ΚΙΝΑΛ Πιερίας έβγαλε μία σκληρή ανακοίνωση για τον Γιώργο και τα στελέχη του συνδυασμού του που συνδιοικούν στον δήμο. Το θέμα σας το ανέλυσα εκτενώς, και μπορείτε να διαβάσετε όλα τα άρθρα ΕΔΩ!

Όμως πλέον από τη Δευτέρα έχουμε μπει σε νέα φάση της κόντρας του Γιώργου με τους ( πρώην; ) συντρόφους του. Ο Γιώργος έβγαλε μία πολύ σκληρή δήλωση εναντίον τους (διαβάστε την ΕΔΩ). Αρνήθηκε να απαντήσει σε όλα όσα του προσάπτουν και να δώσει εξηγήσεις, θεωρεί πως ουσιαστικά τα έχει κάνει όλα τέλεια και δεν απολογείται σε κανέναν.

Μάλιστα μιλάει για τους ανθρώπους του ΚΙΝΑΛ και τους αποκαλεί "πεμπτοφαλαγγίτες", ουσιαστικά εγώ καταλαβαίνω πως τους λέει προδότες (δείτε στο τέλος του άρθρου και τον ορισμό της wikipedia). Όπως λέει ο ιστότοπος, η λέξη αυτή χρησιμοποιείται σε θεωρίες συνομωσίας. Επίσης τους ζητά να φύγουν από το κόμμα.

Από αυτά που άκουσα το τελευταίο διήμερο μετά τη δημοσίευση αυτής της δήλωσης, μάλλον οι Κεντροαριστεροί και ειδικότερα οι άνθρωποι του ΚΙΝΑΛ, με μόνη επώνυμη εξαίρεση τον Γιάννη Νταμπώση, έχουν σοκαριστεί από το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί ο Γιώργος. "Εμείς τον στηρίξαμε και βάλαμε πλάτες για αυτόν, εμείς τρέχαμε για αυτόν πριν τις εκλογές για να καλύψουμε τα λάθη του, ξέχασε πόσο πίεζε για να πάρει τη στήριξη του κόμματος και τώρα μας αποκαλεί έτσι;" είναι το ρεζουμέ όσων λέγονται έξω στην πιάτσα.

Για μένα είναι ξεκάθαρο: Ο Γιώργος και ο "πολύχρωμος" συνδυασμός του, όπως ο ίδιος τον αποκαλεί, δεν θέλει να έχει άλλο σχέσεις με όλα αυτά τα πρόσωπα από το ΚΙΝΑΛ. Δεν πρόκειται να απαντήσει σε καμία ερώτηση, δεν κάνει απολογισμό ούτε απολογείται σε κανέναν, θα συνεχίσει αγέρωχος και ατάραχος την πορεία του, πάντα κοντά στον Κώστα τον Κουκοδήμο. Δεν θα μιλήσει ούτε για απευθείας αναθέσεις, ούτε για προσλήψεις συγγενικών προσώπων στον δήμο, ούτε για κάτι άλλο.

Ουσιαστικά ο Γιώργος είναι σα να τους λέει: "Και αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να φύγετε"

Και το ερώτημα πλέον είναι: "Ποιος ή ποια στηρίζει τον Γιώργο ως τώρα;"  Την απάντηση και τα υπόλοιπα, θα τα πούμε την Παρασκευή... Υπομονή μέχρι τότε!

*H wikipedia για τους πεμπτοφαλαγγίτες:

Πέμπτη φάλαγγα ονομάζεται η εντός πολιορκημένης πόλης, ή και εμπόλεμης χώρας γενικότερα, εκδηλωθείσα προπαγάνδα επ΄ ωφελεία του εχθρού. Αυτή η προπαγάνδα μπορεί να είναι εγχώριος (εσωτερική) ή να προέρχεται απευθείας εκ του εχθρού (εξωτερική). Επίσης εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως, με οποιοδήποτε μέσο μπορεί να υπονομεύσει το φρόνημα ή και την ικανότητα των αμυνομένων, ήτοι από δολιοφθορά μέχρι απλή διασπορά ψευδών ειδήσεων π.χ. ραδιοφωνικές ανακοινώσεις ή έντυπες προτροπές (φέιγ-βολάν). Ο όρος χρησιμοποιείται συχνά σε πολιτικούς λόγους, συνήθως καταχρηστικά και καθ' υπερβολή. Ο όρος εμφανίζεται συχνά σε θεωρίες συνωμοσίας.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%AD%CE%BC%CF%80%CF%84%CE%B7_%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B1


Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια