HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το Κινάλ κτύπησε συναγερμό. Τι θα κάνει ο πιο επώνυμος κεντροαριστερός του Νταντάμη, ο Φάνης Τερζόπουλος; Θα αγνοήσει το κόμμα του και θα επιλέξει τη διοίκηση με Κουκοδήμο;


Το ΚΙΝΑΛ κτύπησε συναγερμό. Τι θα κάνει ο πιο επώνυμος κεντροαριστερός του Νταντάμη, ο Φάνης Τερζόπουλος; Θα αγνοήσει το κόμμα του και θα επιλέξει τη διοίκηση με Κουκοδήμο; Θα ακούσει τι του ζητά το κόμμα στο οποίο η οικογένεια του έχει γράψει ιστορία;

Καλησπέρα στην παρέα! Η φωτιά που άναψε με την ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ τη Δευτέρα για τη δημοτική διοίκηση και κυρίως για τον Γιώργο Νταντάμη και τον συνδυασμό του που συμμετέχουν σε αυτή έχει σημάνει απ’ ότι φαίνεται, γενικό συναγερμό. Τα τηλέφωνα έχουν σπάσει στον χώρο της Κεντροαριστεράς και οι ζυμώσεις έχουν ξεκινήσει πολύ νωρίς. Χθες σας έγραψα για το θέμα (διαβάστε εδώ)

Και αν οι κουβέντες παίρνουν και δίνουν, το πρώτο πρόσωπο που δείχνει να μπαίνει στο κάδρο των στελεχών του κόμματος είναι ο Φάνης Τερζόπουλος. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου προέρχεται από οικογένεια που έχει δώσει στο ΠΑΣΟΚ βουλευτή και δήμαρχο Κατερίνης, έχοντας γράψει μεγάλη ιστορία.

Ο Φάνης είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο επώνυμος κεντροαριστερός του πρώην ψηφοδελτίου Νταντάμη και νυν (συν)διοίκησης Κουκοδήμου σήμερα. Γι’ αυτό και τα στελέχη του κόμματος που τίμησε την οικογένεια του για δεκαετίες ρωτούν να μάθουν τι στάση θα τηρήσει ο ίδιος.

Θυμίζω ότι το ΚΙΝΑΛ έγραψε, απευθυνόμενο στα στελέχη του στη δημοτική πλειοψηφία:

1. "Να αναλάβουν τις ευθύνες τους, και να αποδείξουν στην πράξη ότι αυτή δεν είναι μία σύμπραξη χωρίς κανένα πολιτικό και προγραμματικό περιεχόμενο, και με αποκλειστικό γνώμονα την διανομή θέσεων εξουσίας"

2. Περιμένουμε από τα προερχόμενα από τον προοδευτικό χώρο της Κεντροαριστεράς μέλη της Διοίκησης του Δήμου Κατερίνης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να πρωτοστατήσουν στο να χυθεί άπλετο φως σε κάθε σκιά και να απαιτήσουν να απαντηθούν με τρόπο συγκεκριμένο και τεκμηριωμένο όλες οι καταγγελίες"

ενώ προσωπικά για τον Φάνη έγραψε:

"Με απογοήτευση παρακολουθήσαμε, να απαξιώνεται και αυτή ακόμη η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, με παρεμπόδιση της συζήτησης ώστε να αποσιωπηθούν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας".

Έτσι λοιπόν ενώ είναι ξεκάθαρο ότι το ΚΙΝΑΛ έχει έρθει σε ρήξη με τον Γιώργο Νταντάμη, οι ίδιες παραινέσεις και μομφές πλέον μεταφέρονται στον Φάνη τον Τερζόπουλο.

Τι θα κάνει λοιπόν ο Φάνης; Θα αγνοήσει το κόμμα του και θα επιλέξει τη διοίκηση με Κουκοδήμο; Θα ακούσει όσα προτείνει το ΚΙΝΑΛ και θα "πρωτοστατήσει στο να χυθεί άπλετο φως" όπως ζητάει το ΚΙΝΑΛ;

Θα σπάσει τη σιωπή του ο Φάνης ο Τερζόπουλος;

Πολλοί Κεντροαριστεροί περιμένουν την αντίδραση του.

(Μαζί τους και εγώ, όχι ως Κεντροαριστερός, αλλά ως άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τα κοινά)


Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Πλήρης δικαίωση της Kapa News!!! Το Κίνημα Αλλαγής βγαίνει ανοικτά εναντίον της συνδιοίκησης του Δήμου Κατερίνης και καλεί όσους ακόμη έχουν απομείνει στον Γιώργο Νταντάμη να πάρουν αποστάσεις.

Ο Σπύρος Κουλκουδίνας μπαίνει γερά στη μάχη των επόμενων βουλευτικών εκλογών. Αγώνας 4 υποψηφίων για 3 θέσεις;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια