HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μονομαχία Κουκοδήμου & Τσιαμπέρα στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο; Δείτε πως θα παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ τον αποψινό Δ.Σ. από την Kapa WebTV!


Καλημέρα τα παιδιά! Φαίνεται πως το σήριαλ που ξεκίνησε στις αρχές του μήνα με την παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση του κ. Νίκου Τσιαμπέρα, έχει κι άλλα επεισόδια.

Μετά το εξώδικο του αντιδημάρχου Γιάννη Συμεωνίδη στις 22/1/2021 (διαβάστε εδώ), ακολούθησε εχθές και δεύτερο εξώδικο προς τον κ. Τσιαμπέρα, αυτή την φορά όμως από την ιδιοκτήτρια και εκπρόσωπο μιας από τις ΙΚΕ που συνεργάζονται με τον δήμο Κατερίνης και είχε αναφέρει σε δημόσια επιστολή του στις 21 Ιανουαρίου με τίτλο «Αφήστε κ. Κουκοδήμο τις εμπαθείς επιθέσεις και απαντήστε για την ταμπακιέρα» (διαβάστε εδώ). 

Από αυτά που καταφέραμε να μάθουμε μέσω του ρεπορτάζ προκύπτει πως παρ’ ότι το όνομα ιδιοκτήτριας παραπέμπει σε αλλοδαπή(Χασάν Ογλού Ραμπάν), πρόκειται για Ελληνίδα με καταγωγή από την Ξάνθη. Η εταιρεία της απασχολεί 11 εργαζόμενους όπως γράφει η ίδια στην εξώδικη διαμαρτυρία της, και εκτός από τις κατηγορίες της  συκοφαντικής δυσφήμισης και την «ανυπολόγιστη ζημιά» (οικονομική και αξιοπιστίας) που προκάλεσαν οι δημόσιες δηλώσεις του κ. Τσιαμπέρα, η επιχειρηματίας κατηγορεί τον δημοτικό σύμβουλο και για ρατσισμό.

Με δεδομένο πως ο κ Τσιαμπέρας ανέφερε και άλλη μία ΙΚΕ στο κείμενο του, δεν αποκλείεται να του έρθει και τρίτο εξώδικο. Φαίνεται πως η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον πρώην πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ και του δημάρχου Κώστας Κουκοδήμο θα έχει αρκετά ακόμη επεισόδια και απρόβλεπτες διαστάσεις.

Σε νέα δημόσια απάντησή του (εχθές) ο Νίκος Τσιαμπέρας χαρακτηρίζει το νέο εξώδικο ως «συκοφαντικό» εναντίον του, και καλεί τον Δήμαρχο στην σημερινή συνεδρίαση να συζητηθεί ανοιχτά το θέμα και να δοθούν απαντήσεις και από τις 2 πλευρές.

Λογικά λοιπόν το αποψινό δημοτικό συμβούλιο, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.  Γι’ αυτό και η ομάδες της Kapa News και της Kapa WebTV ετοιμάζονται πυρετωδώς (τεχνικά κυρίως) ν’ αναμεταδώσουν ΖΩΝΤΑΝΑ ολόκληρο το  Δ.Σ. μέσα από τις επίσημες σελίδες και ομάδες μας στο facebook, αλλά και από το Youtube*.

Ενδιαφέρον θα έχει να λοιπόν να  δούμε τις αποψινές εξελίξεις στο Δ.Σ., καθώς και αν όλα αυτά θα πτοήσουν ή όχι τον κ. Τσιαμπέρα. Από την άλλη πάλι, πως θα κινηθεί ο Κώστας Κουκοδήμος; Θ’ αφήσει το θέμα να περάσει στα ψιλά, ή θα δώσει απαντήσεις που θα στοιχίσουν σοβαρά (πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά) στον Νίκο Τσιαμπέρα;

Η χρονιά ξεκίνησε γεμάτη εξελίξεις και είναι μόλις Ιανουάριος!

 

*Για να λάβετε εγκαίρως ειδοποίηση για την ώρα και τον τρόπο που μπορείτε να παρακολουθήσετε το αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο ΖΩΝΤΑΝΑ, απλά ακολουθήστε μας στους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.facebook.com/kapanewss  (Επίσημη σελίδα Facebook)

https://www.facebook.com/groups/KapaNews/ (Επίσημη ομάδα στο Facebook)

https://www.facebook.com/kapawebtv/ (Επίσημη σελίδα της Kapa WebTV)

https://www.youtube.com/c/KapaNea (Το κανάλι μας στην Youtube)


 Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

«Πάγος» ή ακόμη και ακύρωση στο project του Αποστόλη Πόδα. «Δεν έγινε καμιά συγκέντρωση τις γιορτές στην παραλία από μένα» Διαψεύδει τις φήμες.

Τι οδήγησε τον Γιώτη Ιορδανίδη στην παραίτηση; Οι λεπτομέρειες της αποχώρησης του

Τι μας είπε ο Γιώτης Ιορδανίδης με την επιστολή παραίτησης του από τον ΟΠΠΑΠ; Αδειάζεται ο Γιώργος Νταντάμης από την Κεντροαριστερά στον Δήμο; Να περιμένουμε εξελίξεις;

Πρώτο θέμα συζήτησης στην Κατερίνη η ακραία κόντρα του δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου με τον πρώην εξ’ απορρήτων του Νίκο Τσιαμπέρα. Οι εκατέρωθεν κατηγορίες πλέον ξεπερνούν κάθε όριο... Εξώδικο του Γιάννη Συμεωνίδη για το θέμα + παρέμβαση Τσιουκάνη. Η πρώτη μεγάλη κρίση για τον δήμαρχο; Απόλυτη στήριξη του Γιώργου Νταντάμη στον δήμαρχο

Συναντήσεις του Αποστόλη Πόδα σε κάθε σημείο του δήμου Κατερίνης; Συνάντηση μέσα στις γιορτές στην Παραλία με 15 – 20 άτομα;

31 Μαρτίου 2021: Τι θα γίνει με τον Βαγγέλη Κήπου; Επανέρχεται στο νέο σχήμα της διοίκησης; Απο ποια θέση ευθύνης;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: O Κουκοδήμος στα δικαστήρια για Τσιαμπέρα - “Θα πρέπει ν' αποδείξει όσα ισχυρίζεται στη δικαιοσύνη...”

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ανεξαρτητοποίηση ΒΟΜΒΑ την Αναστασίας Μποστανίτη από το τοπικό του Ελατοχωρίου – Δείτε τους λόγους που παραιτήθηκε

Ο Αποστόλης Πόδας στα χνάρια του Γιώργου Νταντάμη έμμεσα προαναγγέλλει υποψηφιότητα για τον Δήμο της Κατερίνης;

Κουκοδήμος σε Τσιαμπέρα: «Δεν ανέχομαι την αχαριστία και την συκοφαντία. Καλή τύχη Νίκο»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια